На Античната улица в Стара Загора ври и кипи: Фермата се съревновава с Ути за популярност…

На Античната улица в Августа Траяна празничната програма по повод Деня на Стара Загора е в разгара си. Има забавления за най-малките, включващи Вокална студия “Траяна глас” и детски спектакъл.

[ad id=“225664″]

Може би най-очаквана за хората от всички възрасти е специално изградената “Арена на дуелите “, която дава възможност на малки и големи да изживеят и изпитат емоцията от най-българския телевизионен риалити формат Фермата. Димитър Господинов (Митко) и участници от предишни сезони на предаването са подготвили емблематични и запомнящи се от зрителите игри.

Към позабравените бит и традиции ще ни върне “Алея на занаятите”, където гостите могат да се запознаят с автентични български занаяти, запазили се до днес. Ще си припомним красотата и изяществото на ръчно изработените произведения, а всеки, който поиска да се опита или научи – има тази възможност.

Вечерният концерт ще започне с групата на Иван Христов и Драндийски, които са подготвили нов репертоар специално за Стара Загора. Ексцентричната, дръзка и млада Тита, ще е единствената дама, включена във вечерната програма.

Следващият изпълнител е звездата на Македония – Слаткаристика. Той е истинска сензация в страната си и много популярен у нас. Концертът ще продължи с атрактивното участие на Криско, а след него публиката ще завладее легендата на македонската музика, виртуозният китарист и композитор Влатко Стефановски.

За финал на вечерта е роденият в Стара Загора актьор, изпълнител и композитор – Стефан Вълдобрев, заедно с Обичайните заподозрени.

One Love Tour ви очаква днес в Античния Форум, за да се забавляваме заедно за празника на града.

Ути Бъчваров прави последни приготовления за голямото готвене и недраното, но добре опърлено прасе виси на ченгел.

Грандиозният вечерен концерт и всичко в програмата е с вход БЕЗПЛАТЕН!


image0 (9K)