На рождения си ден може да правите магически ритуали

Веднъж в годината си подарете щастие и вълшебство под формата не просто на мечтания подарък, но и на магически ритуали с доказан ефект.
Рожденият ден не е само повод да отпразнуваме своето израстване, но и чудесна възможност да проявите силата на биополето си . На този ден в годината, казват спецове, сте направили най-силното и енергийно послание към Вселената – довели сте душа на Земята. Дълг на Висшите сили е точно на този ден да ви защитят като едновременно с това ви помогнат да сте по-силни и мъдри. На рождения си ден имате право на всичко, включително и на вълшебни ритуали. Затова разгледайте тези ритуали, които може да изпълните само на рождения си ден:

Защитен ритуал

Основният ритуал, който трябва да изпълните всяка година, е този, който възстановява защитните ви сили и ви пази от нещастия и неприятности. Вземете каквото и да било украшение, не е задължително да е от благороден метал. Важното е да можете да го носите възможно най-често – по възможност на пръстите. Идеална работа върши венчалната халка. Измийте я добре на течаща вода. След това я поставете в чаша. Налейте чиста вода, ако е светена – още по-добре! Сложете я навън така, че цяла нощ върху нея да пада светлината на луната. Това е един от тези ритуали, който ви зарежда с енергия. Сутринта, когато вече е настъпил рождения ви ден, взимаме халката (или бижуто) от чашата, изтрийте го със салфетка и кажете молитва за защита, изпълнение на желанията и т.н. Очаквайте следващата година да сте защитени и с лекота да вървите по пътя към сбъдването на мечтата ви.

Ритуал – талисман

Дванадесет дена преди рождения си ден, всеки ден трябва да си купувате ленти с различни цветове. Всеки цвят ще отговаря на определена  сфера в живота – червено – защита на вашия бизнес и планове, бяло – за подобряване на здравето, зелено ще донесе късмет и т.н., както си ги наречете. В деня на рождения си ден, късно следобед, запалете три бели свещи и ги сложете около една празна маса. Закрепете панделките в едно от единия край и ги положете по повърхността на масата. Сега вземете всяка панделка и направете 12 възела (по един на всяка) и наричайте за собствено щастие, благоденствие и късмет, защита и любов. Като приключите, свържете ги в плитка и я скрийте близо до леглото, но чужди очи да не я виждат. Тази плитка ще се превърне в талисман и всичко, което си пожелавахте, ще го предизвика.

Ритуалът за любов на рождения ден

Да сте до любим човек на празника си е едно от най-хубавите неща, но трудно се получава понякога. Ако сте самотни, но искате да си спестите това усещане на следващия празник, изпълнете посочения ритуал за привличане на любов. Вземете девет червени рози, още по-добре е, ако са от градината ви – отгледани с любов. В допълнение към тях вземете седем бели чаени свещи, кристална ваза и чиста изворна вода. В нощта на рождения си ден, подредете свещите из стаята и да ги запалят. Сипете вода във вазата и откъснете венчелистчетата на розата, която трябва да се хвърлят във вазата с вода. На лист хартия, напишете своето желание за щастлива любов, опишете подробно всички нравствени качества на мечтаният си любим човек. Сега изгорете хартията и пепелта хвърлете във вазата с листенца и разбъркайте всичко на ръка, постоянно мислете за желанието си. На сутринта вземете вазата и полейте някои плодни дръвчета, които ще растат пред очите ви и така ще укрепне вашето желание.

Ритуал със свещички за рожден ден

Така и така ще си сложите свещички на тортата за рождения ден. Знаете ли, че това е един от най-старите ритуали за празника на всеки?! Преди да духнете пламъчетата със собствено желание, „форсирайте” го с подходящ цвят на свещта. Ако се нуждаете от повечко пари – купете зелени! За да привлечете любовта и страстта – червени и розови, за излекуване на душевни рани – сини, за блестяща кариера – сребърни, а златни – за да реализирате таланта си по най-идеалния начин!

Ако на следващия си рожден ден сте щастливи и обичани, покажете благодарност към Вселената. Вържете панделка на дръвчето до дома ви  или му засадете другарче.

Източник: Жена на върха http://www.woman-onthe-top.net/


image0 (9K)