„Нека няма семейство без деца“ е посланието на проф. д-р Тимур Гюрган към двойките с репродуктивни проблеми

Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в София : Световно признатият Проф. д-р Тимур Гюрган (Президент на Световната ин витро организация (International Society of InVitro Fertilization (ISIVF) 2015г.-2017г.) и един от топ гинеколозите към болница MEDICALPARK BAHCESЕHIR /гр. Истанбул гостува за първи път в България.

Консултациите ще бъдат проведени на 13.10.2018г. и 14.10.2018г. в офиса на болници MEDICALPARK гр.София.

– IVF лечение (ICSI)
– Вътрематочна инсеминация (IUI)
– Проследяване на овулацията (COH)
– Репродуктивна хирургия (Клинична лапароскопия, Офис (мини) хистероскопията)
– Асистиран Хетчинг (Assisted Hatching)
– Генетични тестове
– Замразяване на ембриони и трансфер (ЗЕТ)
– Анализ на семенната течност ДНК и на FISH
– Избор на сперматозоиди с микрочип Embriyoskop
– Обединяване (pooling)
– Тестове за бременност
– Кo-култивиране
– Ендоскопска хирургия
– Ракови образования при женските генитални органи

Както и лечение на гинекологични и урологични заболявания
Академичната си кариера започва като асистент през 1985 г. в Университета „Хаджеттепе“ (Hacettepe University) в Анкара. През 1995 г. става пълноправен професор в катедрата по Акушерство и гинекология в същия университет, където работи като ръководител на Катедра по репродуктивна ендокринология и безплодие повече от 15 години. Създател е и на първият репродуктивен център в Турция, акредитиран от Европейското общество за репродуктивна медицина и ембриология (ESHRE). Работил е като научен сътрудник в:

– London Hospital Medical College/Англия,
– Stbartholomew’s Hospital/Англия
– Lister Hospital/Англия
– London Bridge Hospitalve Guy’s Hospital/Англия
– Haddasah University/Израел.
– Vancouver Biritish Colombia University/Канада,
– Kornel Hospital IVF Център/САЩ
– Infertilityand IVF Център
– The Institute for Reproductive Medicine and Science/ Ню Джърси – САЩ;
– Центърът Biology Associates/Атланта – САЩ
– Нарушения на репродуктивните хормони в Bournhall clinic във Великобритания,
– IVF и безплодие в Германия, университета в Хайделберг
– Oбразователни и изследователски дейности по ендоскопска хирургия в Католическия университет Брюксел /Белгия както и в други световно известни болници и центрове в света .

Професор Д-р Тимур Гюрган е пионер в дейностите на репродуктивната медицина в Турция.
През 1988 г. става член и повече от десет години работи в научния ръководен комитет в ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology- Association. Член е и на American Society for Reproductive Medicine, European Society for Gynecological Endoscopy (Европейска асоциация гинекологична ендоскопия), член на борда (MEFS –Middle East Fertility Society -Близкоизточно общество по фертилитет). Заемал е длъжности и в международен научен комитет American Association Gynecological Endoskopi, представител е на асоциацията в Турция. Организатор на над 20 национални и международни конгреси, симпозиуми и семинари в областта на гинеколгията и репродуктивната медицина.

Един от основателите на Международното дружество за ин витро оплождане. Работил е като член на борда и генерален секретар, отговарящ за образователните дейности на сдружението. През май 2005г. е на поста президент на Международния световен конгрес по асистирана репродуктивна техника и генетика (IVF) в Истанбул. През 2015 г. в Копенхаген /Дания, Международната асоциация IVF (ISIVF) бе избран за председател на сдружението .
Mediterranean Society for Reproductive Medicine-Асоциация на Средиземноморското общество за репродуктивна медицина (MSRM) по-късно е избран и за президент на асоциацията ( през 2017 г.).
Трудът му включва: разстройства на репродуктивните хормони и менопаузата, гинекологични ендоскопска хирургия, поликистозни болести, ендометриоза, рискова бременност , областите свързани с човешката генетика с безплодие и ин витро оплождане. По настоящем преподава в Университета Bahçeşehir Истанбул, Медицински факултет по Акушерство и гинекология.
Основал е един от водещите референтни центрове с научен и клиничен успех в страната обслужващ близо 1500 пациенти годишно.
Автор е на повече от сто научни статии, публикувани в национални и международни научни списания и издания.

Желаещите да се консултират и да зададат своите въпроси, могат да си запишат предварително час на тел: 0888688805. Осигурен е безплатен преводач.
Консултациите ще се проведат на адрес: гр.София, ул.Цар Самуил 1 (пряка на бул.Патриарх Ефтимий), ет.Партер, офис на МЕДИКАЛПАРК за БЪЛГАРИЯ.
Моля, записалите се да носят медицинските си документи.Консултациите са по документи и няма да се извършват физически прегледи. Лечение и диагностика ще се извършват в болницата ни в Истанбул, където ще бъдат придружени от преводач!


image0 (9K)