Никога не казвай, че на Великден не се подаряват подаръци

Кой каза, че на Великден не се подаряват подаръци?!

По повод предстоящите Великденски празници, веригата търговски центрове Енигма организира Великденска игра – ЕНИГМАТИЧЕН ВЕЛИКДЕН в градовете: Сливен, Бургас, Стара Загора и Ямбол.

В периода между 20.03.2017 г. и 20.04.2017 г. всеки може да получи напълно безплатно талон, състоящ се от две части, за участие в томболата.

enigma_resized

За да участвате в тегленето за спечелване на множество награди, сред които телевизор 32 инча, ваучери за покупка, талони за отстъпка и много други, трябва да попълните първата част от талона с три имена и телефон и да ги пуснете в специално поставените за това прозрачни кутии, намиращи се в търговския център в съответния град.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 21.04.2017г. в присъствието на нотариус.

Втората част от талона представлява един от четирите късмета – здраве, любов, късмет и щастие. След като съберете всички четири късмета и ги изпратите на адрес: гр. Сливен, бул. Стефан Караджа 5, административна сграда 1, етаж 3, офис 1, ще участвате в томболата за спечелване на голямата награда: SPA почивка за двама, две нощувки в хотел Елбрус, Велинград с включени закуска, обяд и вечеря и безплатен SPA пакет!

Печелившият на голямата награда ще бъде изтеглен на 02.05.2017г. в присъствието на нотариус.

Очакват ви много изненади!

За повече информация, посетете сайта на организатора: www.enigma4u.eu, на който може да се запознаете с пълното съдържание на официалните правила за провеждане на играта и фейсбук страниците на Търговски центрове Сливен, Стара Загора, Бургас и Ямбол.


image0 (9K)