Нинова: ГЕРБ започна подла кампания срещу Мая Манолова

БСП е единна, подчерта лидерът на левицата

„ГЕРБ започна черна и подла кампания срещу Мая Манолова, ние ще отговорим позитивно с обсъждане на идеи.“ Това за яви лидерът на БСП Корнелия Нинова в ефира на бТВ. Тя подчерта, че партията е единна.

„Твърде елементарно е твърдението, че Радев е бегвокал на Нинова“, коментира тя думите на Цвета Караянчева.

„Важно е една жена да изглежда добре, но едва ли е това трябва да е центърът на разговора.“ Така започна гостуването си Нинова в студиото на Антон Хекимян. „Чух какво каза Ивайло Колев – преди един месец си изстветлих косата“, заяви тя по повод съвета на коафьора, че трябва да изсветли косата си с тон, тон и половина.

На въпрос дали БСП ще подкрепи Манолова, тя заяви: „Това ще стане ясно на решението на градската организация на 11 септември, а националният съвет ше реши на 15 септември.“

Запитана за личната й позиция, Нинова отвърна: „Моята лична позиция ше я чуете на 11-ти. Уважавам я, харесвам я като човек, като депутат в групата бе неуморна.“ На въпрос защо е толкова лаконична за Манолова и има ли конфликт между тях, лидерът на БСП каза: „Нямало е личностен конфликт, преувеличено е. Един път сме разменяли реплики публично само по една тема.“

„По-често сме говорили по законодателни инициативи. Напоследък говорим за политическата ситуация, местни избори“, посочи още Нинова.


image0 (9K)