Нинова за обвиненията на премиера: Вицове не бих искала да коментирам!

Корнелия Нинова обяви, че от БСП не са се припознали в думите на премиера Бойко Борисов от вчера, че опозицията е ударила дъното в компроматната си война срещу ГЕРБ. „Вицове не бих искала да коментирам. Нека не си губим времето взаимно в коментар на това“, заяви Нинова в сутрешния блок на БНТ след разпространените снимки от спалнята на премиера и твърдението на Бойко Борисов, че президента Радев го следи с дрон.

Премиерът Борисов обвини БСП, президента Румен Радев и задържаните и обвинени олигарси, че всекидневно му спретват компромат, след компромат , за да го дискредитират, да свалят от власт ГЕРБ и да предизвикат предсрочни избори в страната.

„Не, разбира се. Това не е европейската развита социална държава, с разделение на властите, с ред и правила за правене на бизнес. Ролята на задкулисието, за която отдавна говорим, се вижда каква е била. Така, че това са само доказателства, за това, което казваме през последните години. България има нужда от промяна и тя е възможна. В България може да има ред, може да има правила, може да има социална политика и развита икономика. Работим за това“, каза Корнелия Нинова в Сутрешния блок на БНТ.

 


image0 (9K)