Ново за автомобила: Carbon Cleaning  – водородно почистване вече и в Стара Загора

Дарете повече живот на Двигателя си и намалете разходите за гориво и ремонт с Carbon Cleaning – водородно почистване.

Бъдете  едни от първите клиенти в България. Щатите и Европа са полудели по Carbon Cleaning-водородно почистване, просто защото работи и ви спестява разходи. Защото работи Бързо, Лесно и Ефективно.

Carbon Cleaning- водородно почистване, е единствената машина в света одобрена и сертифицирана , което е  ГАРАНЦИЯ , че няма да счупи или навреди на двигателя на вашият автомобили успешно ще почисти DPF , EGR , Турбо , Катализатор , Дюзи , Всмукателен Колектор , Ламбда Сонда и Свещи , ще намали разхода на гориво и масло.

Искаме да ви Уведомим , че са се появили и копия /Ментета/ на Carbon Cleaning – водородно почистване  с подобни наименования изработени в Китай и България , които нямат същата ефективност , не притежават одобрения и има Риск да счупят двигателя на Вашият Автомобил!!!

Само за 50лв. за 45мин + 15 мин БОНУС  ще почистите /Декарбонизирате/ двигателя на автомобила отвътре с Carbon Cleaning – водородно почистване..

За да се предпазите от злоупотреби търсете официалните представители на   Carbon-Cleaning.bg

Бъдете внимателни с всички останали “ Ментета “ и изисквайте сертификат!

Carbon Cleaning – водородно почистване  е с отличие и от Международния Технически Панаир Пловдив за Качество и Иновация.

Вече предлагаме Почистване Carbon Cleaning  – водородно почистване за Камиони и Тежки земекопни машини и Агрегати

Времетраене на процедурата за Камиони 60мин +15 мин Подарък само за 120лв . Дайте повече мощност на вашият двигател с тази процедура Carbon Cleaning  ще намалите разхода на гориво и масло и ще предпазите камиона или машината от скъпи ремонти

За контакти:

Стара Загора – Протект сервиз, тел 088 849 4566 и 0879 616 1 00

Внимание: 10% намаление за първите 10, които се обадят!

 Споделете тази статия, дори да  не се интересувате от автомобили, може да бъде прочетена от приятел, за когото да е много полезна точно сега!


image0 (9K)