Няма подобрение в състоянието на Ламбо, още е в кома

Стефан Данаилов отново поставен в медикаментозна кома. Няма подобрение на състоянието му. Той е в безсъзнание, на командно дишане, потвърждават близките му, съобщава Епицентър, потвърди ЗАРАТА.

Малко преди първия тур на изборите любимият актьор успя да се излезе от медикаментозната кома, в която лекарите го бяха поставили, след като на два пъти извадиха огромни количества кръв от белите му дробове. При среща с лидера на БСП Корнелия Нинова той дори попита как върви предизборната кампания и пожела да си ходи по-бързо в къщи, за да гледа мачове по телевизията. И даже поискал да пие кока кола, нещо, което никога не е правил през живота си.

Пожелание за бързо оздравяване отправи и премиерът Борисов, който публикува обща снимка с актьора.

От два дни състоянието на Стефан Данаилов се е влошило и той отново е в изкуствена кома. Лекарите се борят за живота му. Всичко, което медицината е в състояние да помогне, е направено. Бъдещето му обаче вече е извън усилията на лекарите.

Да се молим отново да се пребори за живота си, казват близките му. И важното е да не усеща болката, която е страшна!

От ВМА отказват да дадат информация по желание на роднините.

Припомняме, че през август любимецът на много поколения българи актьор претърпя операция, заради счупена тазобедрена става. Месец и половина по-късно той бе приет по спешност във ВМА заради затруднения в дишането. Състоянието му се влоши и той бе въведен в кома и интубиран, за да се източи от белите дробове кръвта, която бяха събрали. И оттогава състоянието му се влошава.

Припомняме още, че живeeщият в САЩ Влaдимир Дaнaилoв – пo-мaлкият cин нa прoфecoрa, бе за кратко в София, за да му вдъхне смелост и надежда, e нacтoявaл лекарите дa инфoрмирaт бaщa му зa cлoжнoтo cъcтoяниe, в кoeтo ce нaмирa. „Дa знae кaквo мoжe дa ce cлучи, e прaвo нa вceки чoвeк. Бoлният дa e инфoрмирaн зa прoгнoзитe e чacт oт cвoбoдaтa му кaтo личнocт“, кoмeнтирaл Владо, кoитo учи „Мeдицинa“ в Aмeрикa.

Припомняме и написаното от ЗАРАТА вчера.

Да се помолим за големия актьор и неостаряващ чаровник да се пребори и върне към живота!

 


image0 (9K)