Обявиха важна новина за предстоящата сватба на принц Хари и Меган

Предстоящата утре сватба – на британския принц Хари с американската актриса Меган Маркъл, все повече прилича на „сапунен сериал”. След продължителни спекулации в жълтите медии на тема – „Кой ще заведе Меган пред олтара?„, стана ясно, че това ще е бъдещият й свекър – принц Чарлз.

[ad id=“225664″]

Традициите в англосаксонските страни повеляват булката да бъде придружена до олтара от своя баща. Там той я „предава“ на бъдещия й съпруг. В случая обаче бащата на Меган Маркъл обяви първо, че няма да присъства на сватбата, за да „не я излага“. Причината – медии обвиниха човека, че за пари позволил на таблоидно издание да публикува снимки, на които той чете в Интернет статия за бъдещата сватба на дъщеря си. После беше съобщено, че 73-годишният Томас Мракъл е бил подложен на сърдечна операция.

[ad id=“263680″]

Последва съобщение от двореца Кенсингтън , който е официалната резиденция на принц Хари и на семейстовото на по-големия му брат – принц Уилям:

Меган Маркъл поиска от Негово кралско височество принц Чарлз да я заведе пред олтара в храма „Сейнт Джордж“ в замъка Уиндзор… Принц Чарлз е очарован, че ще може да приеме Меган Маркъл в кралското семейство по този начин.“

[ad id=“237001″]

Планирано е майката на Меган Маркъл – Дория Рагланд, да пие чай с кралица Елизабет Втора – бабата на принц Хари.


image0 (9K)