Огладняхте ли рязко след готвенето на Милена в „Черешката“?

В снощния епизод от „Черешката на тортата“ домакин беше рок фурията Милена Славова, която показа завидни умения в кухнята, широко скроена да посреща гости и голямо сърце да ги нахрани и забавлява.

Останалите в звездния отбор на кулинарното предаване са: спортният журналист Александър Костадинов, усмихнатият фитнес инструктор Сами Хосни, дизайнерът Соня Атанасова и актрисата и модел Райна Караянева.

Зрител за „Черешката“: Щом комбинирам с Европейското…

Да, малко се притесни Милена,тъй като беше решила да подреди маса като за цял взвод гладни войници или по-скоро за рокери на мотосъбор, но направи интересни и различни ястия и в крайна сметка се справи перфектно с всичко предварително замислено за вечерята. Тя сготви с огромно желание, държа се през цялото време супер естествено, сервира с лекота десетки вкусотии – с една дума – уникална! А когато накрая запя със своите музиканти култовата си песен „Истина“, думите от текста влизаха в душите и на гостите ѝ и на публиката пред тв екраните с огромна въздействаща сила.
Някой ден сърцето
ще поиска ей това,
което ти си му отнемал,
без дори да си разбрал.
Някой ден сърцето
ще те съди за това,
за това, че много си го лъгал.

Има ли смисъл да се коментира поведението на една от участничките, която дразни зрителите? Този път е Соня Атанасова, за която зрителите коментират, че ако е малко по-умна, не би търсила подобна изява, но светът е шарен… Сякаш във всяка седмица продуцентите се грижат да има по един „дракон“, който да опърля с огън от ноздрите си хубавите моменти от шоуто. Е тази седмица срещу дизайнерката феновете на формата не пестят хули в социалната мрежа. Но и те явно се умориха след тоталните превземки на Гери Дончева в излъчваните епизоди в края на юни. Изглежда хората вече предпочитат да се наслаждават на естественото поведение, на добре готвещите, на забавляващите се участници. Не се впечатляват вече и от забележките на шеф „Манджев“, както някои наричат кулинарния гуру, който зад екран следи протичането на предаването и дава своите оценки.

Милена Славова получи от „съотборниците“ си максималният брой точки – 40, но защо шеф Манчев я „поряза“ само с 8, след като открито се възхищаваше на всичко, което тя сготви и поднесе, остава без реален отговор. Ще я надмине ли някой от останалите, предстои да разберем в петък.


image0 (9K)