Октомврийски хороскоп за всички зодии

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през октомври ще преживеете изненада свързана с ваша стара или неочаквано нова романтична връзка.

Това ще бъде благоприятно за вас време за разрешаване и изчистване на финансови притеснения или неуредици.

През този месец може да ви зарадват различни новини или предложения, нов договор или нов бизнес, които ще подобрят положението ви. Подобни събития ще ви заредят с оптимизъм и по-голяма увереност за бъдещето ви. Разбира се, както винаги, така и сега вашата активност ще има решаващо значение.

През октомври обаче бъдете внимателни, когато някой ви потърси с молба за финансова помощ, поръчителство или други парични дела. Време е реално и трезво да преценявате възможностите си, както и хората около вас.

Октомври вещае радостно събитие свързано с дете от семейството ви. Възможни са също така събития свързани с раждане на дете, рожден ден или имен ден, въобще празник, който ще изиска подаръци и много настроение.

Мнозина от вас ще преживеят радост свързана с нов дом на дете/внуче, вила, кола или друга голяма материална придобивка.

Както писах в началото любовния ви живот през октомври може да бъде много интересен, романтичен и изненадващ, както ако имате създадена вече връзка, така и ако сте неангажирани и търсещи своята любов.

През октомври ще имате благоприятно време за предложение за брак, за организиране на романтична изненада на партньора ви и др.

През този месец ще получите неприятна новина свързана с хора, които познавате, и които живеят в друго населено място.

През този месец ще преживеете раздяла с приятел, с когото отдавна имате различни цели и приоритети в живота.

Ако сте ангажирани с бракоразводно дело, не се зареждайте с излишен оптимизъм за неговия развой.

На жените Овен съдбата ще предостави уникални (важни) възможности за развитие и прогрес на лични или семейни дела.

Мъжете ще са ангажирани с повече срещи и разговори от семеен или бизнес характер.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през октомври ще планирате или реализирате важно за вас пътуване. То определено ще е свързано с желанието ви да започнете нещо ново, да реализирате свой нов план или да отидете на място, където не сте били преди.

Като цяло октомври ще бъде благоприятен месец за пътуване и за срещи с хора от други градове, села или държави.

През този месец мнозина ще разберат за събитие свързано с бивш брачен партньор или предишна ваша любовна връзка. Дали това ще ви зарадва или не, за всеки ще бъде индивидуално.

В емоционален план октомври ще бъде непредсказуем месец, с вероятност за изпитания и напрежение в настоящата ви връзка.

Едно от неочакваните събития през този месец може да бъде свързано с работата или образованието на човек от семейството. Възможно е да вземете внезапно решение за някакъв ремонт или промяна в дома ви.

Октомври ще бъде благоприятен месец за развитие на бизнес от дома, за онлайн бизнес и др.
Този месец ще бъде благоприятен за вас по отношение развитието на финансовите ви дела.

Ще имате възможности за по-добри доходи, за получаване на пари, които са се забавили досега поради някаква причина и др.

През този месец ще имате интересни отношения с хора от друго населено място или държава. Като цяло сега ще имате полезни разговори или срещи с хора от друго населено място.

Възможна е материална награда или материална печалба от игра на късмета.

Жените Телец ще са влюбчиви, чувстителни, което може да ги направи атрактивни за противоположния пол. Не губете обаче почва под краката си, ако събитията в личния ви живот имат развитие, което е противоположно на вашите очаквания.

Мъжете ще се наложи да бъдат много по-комуникативни. Събитията пре зтози месец ще изискат повече социални умения от вас. Ще присъствате поне на едно важно събиране.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, октомври ще се окаже важен за вас месец по отношение развитието на финансовите и семейните ви дела.

Предстои ви уреждане на различни документи свързани с пари или вещи, които имат важно значение за дома или семейството ви.

Предстои ви получаване на пари от държавна или съдебна инстанция, чрез продажба, наеми, кредит и др.

Във вашата работа или в бизнес контактите си бъдете предпазливи в отношенията си с нови колеги, клиенти или бизнес партньори. Може да получите фалщиво или некоректно предложение.

Може да бъдете обект на измама, манипулация или друго неприятно действие на работното си място.

По-чести проблеми или неприятности може да имате с хора, от които зависите по някакъв начин.

Може да си създадете сами проблеми намесвайки се в ситуация, свързана с хора, които не познавате.

През октомври ще очаквате да получите нова възможност за развитие или да разрешите стари проблеми, с помощта на хора, които са ви отказвали съдействие досега.

През този месец ще имате възможност да получите помощ или подкрепа от страна на хора, които не са ваши приятели, и дори могат да бъдат непознати хора.

През октомври ще ви изненада новина или събитие, свързано с човек от семейството ви. Изненадата може да бъде новина за годеж или сватба.

Жените Близнаци ще имат благоприятен месец за пътуване или ще възникне неочаквана необходимост да пътуват. Контактите ви (лични, семейни и професионални) с хора извън вашето населено място ще се развиват благоприятно за вас.

Мъжете ще са колебливи и несигурни в своите действия и решения. Ще имате различни съмнения за хора или събития и ползата за вас от тяхното развитие.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през октомври важна роля в живота ви ще изиграе едно приятелство с жена или общите ви действия за една кауза.

През този месец ще имате очакване за получаване за една сума пари, като в действителност ще получите друга (по-малка или по-голяма). Тази ситуация едва ли ще предполага спор или конфликт, тъй ще е резултат от възникването на неочаквани обстоятелства.

През този месец се пазете от разочарования, които могат да възникнат поради ваши нереални или прибързани очаквания.

Ще преживеете радостно събитие свързано с човек, най-вероятно от кръга ви роднини.
Октомври може да ви донесе успех в развитието на едно ново начинание или промяна.

Това обаче ще бъде един неблагоприятен месец за съдебни или юридически ангажименти. Възможно е отлагане, забавяне или друго неблагоприятно за вас развитие.

През този месец с любопитство и търпение ще наблюдавате опитите за хитруване на една личност, която е свързана със семейството ви. Наясно сте с нейните/неговите лъжи и с лицемерничето им, но засега поради различни причини ще се въздържите от ответни действия.

Жените Рак ще имат продуктивен месец, тъй като ще имат възможност да реализират по-голяма част от своите планове и очаквания. Като цяло ще имате ведро и оптимистично настроение. Ще имате интересни или специални преживявания с хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак.

Мъжете ще са по-скоро пасивни, търпеливи и изчакващи развитието на важни събития. През този месец няма да избързвате с решения и промени, и когато възникнат такива те ще са добре обмислени от вас.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през октомври ще ви озадачат и развълнуват необичайни (понякога повтяраящи се) сънища, видения или предчувствия свързани с хора от Отвъдното. Възможно е това да са хора, коио са били ваши роднини, приятели, съседи или просто познати.

Здравословното състояние на роднина или приятел ще предизвика безпокойство или объркване. Какъвто и да е проблема, той не е започнал вчера и няма да се разреши утре.

През октомври ще имате интересни срещи или контакти с приятел или бизнес партньор, който живее или работи в друго населено място.

Ще имате един благоприятен месец за пътуване, особено ако целта му е важна за вас и не е само за почивка.

Октомври ще бъде благоприятен месец за нова любов или ново романтично запознанство. Не е важно дали има бъдеще, а какво ви предстои да преживеете заедно…

Любовния живот на жена, която е ваша роднина или приятелка, ще бъде повод за разговори и интересни преживявания.

През октомври ще имате поводи за срещи, събирания с хора, които са ваши роднини, приятели, съмишленници в някаква обществена или политическа кауза (формация). Някой ще ви изненада с присъствието си на едно такова мероприятие.

През октомври ще бъдете поканени на събитие, което ще изиска подарък или някакви предварителни приготовления.

През този месец ще ви зарадва гостуване в дома ви на хора които не сте виждали от дълго време.

Жените Лъв нека да използват този месец за своето професионално стабилизиране и израстване в кариерата. Сега с лекота ще усвоявате нови знания и умения. Вероятни са възможности за промяна в позицията ви или разширяване на отговорностите и задълженията, които имате в работата си.

Мъжете ще са стъпили здраво на земята пре зтози месец. Ще мислят по-сериозно и отговорно за домашните си дела, комфорта в жилището, където живеят. Вероятни са покупки или подобрения от всякакъв вид за дома или имот, който притежавате.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през октомври ще възникне забавяне или отлагане на едно ваше пътуване или на планове свързани с хора от друго населено място. Възможна е промяна в планове свързани с гости, които очаквате до края на годината. Възможно е обаче да възникне ситуация, която да провокира неочаквано пътуване.

Пред вас е един успешен месец, но вие ще сте склонни да виждате нещата песимистично, подозрително и това ще ви създава проблеми, както на вас самите, така и в отношенията ви с другите хора.

Ако имате здравословен проблем, не бързайте сами да си създавате погрешни диагнози. Това е работа на лекарите да открият каква точно е реалната ситуация при вас.

Ще имате финансови отношения с жена, като е възможно да получите пари от нея или да и изпратите пари.

Ще ви разстрои внезапно събитие на работното ви място, което може да има връзка с ваш колега, ръководител или да касае дейността, с която ще сте ангажирани през този месец.

В някои случаи може да преживеете ситуация, която да застраши собствената ви позиция или бизнес.

Ще влезете в конфликт заради имот или имущество, нова покупка или други материални проблеми с човек от семейството си.

Ще се зарадвате на събитие в личния живот на мъж, който е ваш роднина или близък приятел.

Възможна е покана за събиране свързано с юбилей, годеж или сватба.

Жените ще са притеснени около здравето или развитието на личните проблеми на син, брат или друг родственик.

Мъжете Дева ще насочат вниманието си към подобряване финансовата ситуация в семейството и осигуряване на по-добри или регулярни доходи.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през октомври ще имате някои трудни преживявания с жена. Възможно е тези събития да са свързани с обещание, което тя няма да изпълни, с фалшива надежда от нея, която ще ви натъжи или дори разплаче. Интуитивно в себе си ще имате предварително усещане, че не можете да разчитате на нея, но е надделяло желанието да получите нещо от нея, което е важно за вас.

През октомври ще възникне възможност за интересна промяна в работата ви. Тя може да бъде свързана с преместване на по-добро място, с нови задължения или нововъведения от всякакъв характер. Възможно е и завръщане към стара позиция, на която ви е било приятно да работите и др.

През октомври на мнозина им предстои пътуване по работа, с определена цел, командировка и др.

През този месец мнозина ще се зарадват на придобивка в дома си или ще получат подарък от близък човек.

Това ще бъде един благоприятен месец за създаване на нова романтична връзка, чието развитие разбира се, ще зависи от вашите индивидуални данни.

Възможно е да възникне конфликт в дома свързан с някаква измама или лъжа. Конфликт може да възникне и поради въздействието върху семейните ви отношения на човек извън дома ви.

Жените Везни ще имат силен и продуктивен месец, в който няма да липсват възможности за развитие и изява. Настройте ежедневната си програма за по-голямо натоварване. Постарайте да не изпускате новите шансове, които ще възникнат през този месец.

Мъжете ще предпочитат да прекарват повече време в дома си или със семейството си. Като цяло социалният им живот ще бъде ограничен с роднинските ви отношения, което ще бъде техен личен избор.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през октомври ще възникне напрежение или грижи свързани с родственик. Възможен е неприятен конфликт свързан с друг човек и неговите некоректни или враждебни действия срещу човек от семейството ви.

През този месец избягвайте вземането на важни решения, ангажирането със съдебно дело или юридически казус.

През октомври ще получите неприятна новина свързана с жена, която познавате.

Въпреки че започнах моята прогноза негативно, като цяло октомври ще бъде месец, който ще запомните с няколко позитивни и важни за вас събития. Предстоят ви неочаквани срещи, събирания, запознанства. Динамичния ви социален живот е бъде предпоставка за появата на нови шансове и възможности.

Повечето ваши разходи през този месец ще изискат от вас по-голямо планиране и обмисляне на нещата, за които ще ви предстои да похарчите пари.

Внимание ще изискат ваши действия свързани с финансови документи, опазването от кражба на лични данни, банкови карти и др.

В семейните ви отношения различни несподелени неща могат да предизвикат съмнение или недоверие в действията на човек от семейството ви.

Жените Скорпион ще преживеят лично удовлетворение от успешното развитие или завършек на един ангажимент, проект или преместване. В личен план не се скъпете да раздавате любов и ведро настроение на хората около вас. Обратното, което ще получите ще ви изненада приятно.

Мъжете от този зодиакален знак ще са емоционално нестабилни през този месец. Причината ще се крие в нестабилна любвна връзка, семейни отношения или някакъв вид турболенция на работното място.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през октомври ще ви зарадват очаквани или неочаквани пари. Техния източник може да бъде някой от кръга ви роднини, бизнес партньори или нещо, което тепърва ще се появи в живота ви.

Ще успеете да уредите във ваша полза един финансов документ.

През октомври на любов и хармония могат да се надяват семейните двойки, които са сключили брак през тази година.

Ако сте самотни и необвързани ще сте склонни да търсите нова любовна връзка, авантюра или просто флирт (най-вероятно онлайн).

През този месец ви предстои да преживеете срещи, които ще имат важно значение в живота ви.

През този месец обаче може да възникне неочакван здравословен срив, личен или професионален проблем за човек от семейството ви, който ще внесе паника за известно време.

Здравословни проблеми могат да възникнат около бременност, малко дете, които обаче няма да наложат болнично лечение, а само по-сериозни грижи в дома.

През октомври трудно ще избегнете един конфликт или противопоставяне с човек, от кръга ви роднини. Възможно е вие сами да го провокирате, да имате възможност да кажете това, което се е насъбрало във вас. За съжаление една такава ситуация ще остави предимно негативни емоции в душата ви, отколкото удовлетворение или успокоение.

Мнозина ще имат ангажимент с документ свързан със съдебна или юридическа институция, нотариус и др.

Жените Стрелец ще имат повече грижи или ангажименти с деца или внуци. Възможно е това да бъде ваша инициатива или да поемете отговорността за някакво специално обучение, занимания и др.

Мъжете ще се радват на едно по-голямо спокойствие, или ще сте склонни да игнорирате хора или събития с негативно въздействие върху вас. Този месец ще запомните с важно събитие свързано с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през октомври ще получите важно предложение или новина, която ще е свързана с жена.

През този месец ви предстоят някои важни решения или промени свързани със семейството ви. За съжаление някои от вас ще преживеят лична, роднинска или приятелска семейна раздяла или развод.

През октомври мнозина ще преживеят радостни събития свързани с по-малък брат или сестра, дете или внуче. Този месец вещае новина свързана с раждането на дете.

През октомври ще възникне неочаквано разкриване на лъжа, измама и други подобни събития, които ви касаят вас лично и са вследствие действията на човек от кръга ви роднини.

През този месец бъдете внимателни с кого пътувате и какво транспортно средство използвате.

През октомври ще ви зарадва радостна новина, която ще получите чрез мъж.

Възможни са също така преживявания свързани с постигането на личен успех, получаване на награда, признание за вашите способности и др.

Жените Козирог ще преминат през трудни моменти, в които от тях ще се изиска да вземат важно решение, да дадат конкретен отговор или ясно (категорично) да реагират в една деликатна ситуация. Това ще бъде благоприятен месец за промени, за юридически дела и за едно ново начало.

Мъжете ще са склонни да се изолират в дома си с приятни (лично за тях) занимания. Ще избягвате динамичен социален живот с хора, които не са от семейството или от тесния ви кръг от приятели.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през октомври ще получите информация или предложение, което ще ви накара сериозно да се замислите върху евентуалната изгода за вас от тази ситуация. Тези неща ще бъдат сериозни, отговорни и не бива да се действа импулсивно.

През този месец благодарение на близка жена ще се зарадвате на подарък или придобивка.
През октомври ще възникне необходимост за ремонт, подобрение или промяна свързана с дом или жилище, които притежавате.

Може да получите идея или предложение за работа в дома си, бизнес от дома. Въобще този месец ще благоприятства ангажирането ви с допълнителна (почасова) работа.

Семейните представители на този зодиакален знак ще трябва много сериозно да си помислят преди да се впуснат в една кратка любовна авантюра, само защото имат нужда от разнообразие.

През този месец ще получите една неприятна или разочароваща ви новина свързана с жена, която ще обърка живота си с едно погрешно, прибързано решение в любовния си живот.

Могат да възникнат неприятности свързани със здравословен проблем на близък човек и нежеланието да се лекува и да спазва определен режим (диета).

Ако имате проблеми в семейството си, през октомври няма да намерите тяхното разрешение.

Жените Водолей ще приемат много емоционално всяка една неприятност, която ще възникне през този месец. Ще сте склонни да реагирате прибързано, понякога дори без да сте проверили истинността на фактите или новините.

Мъжете ще преживеят болезнено двуличието или користните действия на жена, за която са имали много добро мнение или са я приели като специална личност в живота си.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през октомври ще преживеете приятни емоции свързани по някакъв начин с пътуване или с хора от далеч.

Мнозина ще използват почивните дни за да отидат някъде на кратка почивка преди студения сезон.

През този месец очаквайте радостни новини или събития с хора, които живеят надалеч от вас.

Възможно е те да ви гостуват или да се срещнете с тях по някакъв повод.

През този месец ще имате притеснения и тревоги свързани с ваши родственици. Всъщност истината е, че излишно се тревожите за неща, които се развиват по най-добрия за вас начин.

Очаквайте успешно приключване на сериозен проблем свързан с ваш кoлега, клиент или ръководител.

През октомври ще имате желание да разчистите дома си от ненужни вещи, за които имате усещане, че ви влияят негативно или ви навяват тъжни спомени.

Във финансов план това няма да е най-добрия ви месец през годината, но не бива да се мисли, че ви предстои някаква парична криза.

Това, което ще се изиска от вас е разходите ви да са добре планирани и преценени.
Ще възникнат притеснения около здравето на жена, която живее близо до вас или е ваша роднина.

Жените Риби ще получат неприятна новина или ще отидат някъде по неприятен повод.

Мъжете ще се изкушат да бъдат въвлечени в конфликт, за който ще се окажат неподготвени. Резултата ще ви натъжи, разочарова или ще се ядосате сами на себе си за своите импулсивни действия.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 


image0 (9K)