Онлайн магазин „За Човека“ – огромен асортимент и безкомпромисно качество

Празнувайки своята 20-годишна зрялост и опит, опирайки се на безупречната си репутация, „За Човека“ създадоха онлайн магазин, където ще имате възможността да избирате от огромния асортимент от налични стоки – над 15 000 артикула, които може да поръчате от и да получите до всяка точка на страната. С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 10 лева.

Веригата магазини „За Човека“ е една от най-старите на пазара в България. Създадена e през 1996 г. в гр. Стара Загора с единствената цел да предостави на клиентите си цялостна грижа за красотата, с безкомпромисно качество на продуктите и перфектна консултация и обслужване. За тези вече 20 години на пазара нашите магазини станаха любима дестинация на над 9000 лоялни клиенти. За да запазим доверието към нас, ние се ръководим от няколко принципа:

  • Държим на компетентното консултиране
  • Предлагаме само оригинални и качествени продукти
  • Следим всички новости, тенденции и се развиваме постоянно

Нашите продукти:

При нас клиентът ще има възможност да поръча не само парфюм, но и бяла козметика(лице и тяло), декоративна козметика, козметични аксесоари и инструменти. Съвсем отскоро ние предлагаме и още три групи стоки – био и натурална козметика(L’erbolario), професионални продукти за коса (Napura, FarmaVita) и хранителни добавки (Natural Factors, Nature’s Way). Ориентирани сме към продажбите на полуселективен и селективен клас парфюмерия и козметика, разпределени в категориите бяла, декоративна, тоалетни продукти и аромати.

Работим в от лично сътрудничество с вносителите на L’oreal, Nivea, Max Factor, Bourjois, Seventeen,Radiant, Isadora, Lumene, на професионални и полупрофесионални италиански марки за продукти за коса: Macadamia, Liding, Eks. В парфюмерията предлагаме масов сегмент /BU, Ctru, AntonioBanderas/, lifestyle /Mango, Puma, Naomi Campbell, Frank/ и селективен /NinaRicci, Donna Karan, Calvin Klein и много, много други/. Във всеки магазин има професионално обучен гримьор, който основно консултира, гримира и продава декоративна козметика.

Зад гърба на магазин „За Човека“ стои екип от професионалисти, които дават всичко от себе си, за да покажат пътя към красотата. А усмихнатите лица на клиентите ни са нашата награда. Ние се интересуваме от вашите въпроси и проблеми. Обръщаме персонално внимание на всеки клиент. За нас е удоволствие да ви консултираме, информираме и изненадваме.

Вдъхновени от идеята да предложим най-голямо разнообразие от качествени продукти и максималното удобство за нашите клиенти, това сме ние – Магазин „За Човека“.


image0 (9K)