Няма възрастови граници за човешкото привличане

Ослепителната Катрин Деньов и младия  Кевин Мишел, който стана световна звезда за едни ден

[ad id=“263680″]

Един от най-креативните моделиери на нашето време Никола Гескиер взриви Истаграм, катДеньов_Кевино публикува снимка на 73-годишната актриса Катрин Деньов с доскоро никому неизвестния Кевин Мишел. Младият танцьор, който още не е навършил 30, стана световна звезда за един ден, след като филмът с негово участие Divines направи фурор в Кан.

Тя е родена на 22 октомври 1943 г. в Париж, дебютира в киното едва на тринайсет във филма „Ученички“ („Les Collégiennes“ – 1957), където тя е представена като Катрин Дорлеак (Catherine Dorléac). По време на работата си в киното тя приема моминското име на майка си за своя фамилия – Деньов (Deneuve), и го използва с цел да се разграничи от по-възрастната си сестра, която гради кариера с бащиното си име.

Има над 100 роли на екрана. Вдъхновение е на едни от великите режисьори на европейското кино като Луис Бунюел, Роман Полански, Франсоа Трюфо и др. Тя е Катрин Деньов.

[ad id=“225664″]

Той е изгряваща звезда с една роля, но с много хъс, харизма и с изваяно тяло.  Кевин МишелНо преди да се снима в селектирания за Кан Divines на Уда Бенямина, той е танцьор и модел. Попинг, който е стил между фънка и хип-хопа, е негов специалитет. Той цял живот мечтае да танцува, но започва късно. На 21 заминава за Ню Йорк, за да потърси своя идол Бруно Фалкън – учителят по танци на Майкъл Джексън. После идва шанс, който не е за изпускане – ролята във филма. Той е Кевин Мишел.

Сега двамата се срещат в новата кампания на Louis Vuitton, където типично по френски клишето за разликата в годините няма значение. Кадър на Брус Уебър, който казва повече от хиляди думи.

Източник:woman.bg


image0 (9K)