Откриха новата учебна година в СУ „Тодор Каблешков“ – Стара Загора

Директорът на Академията Ивко Ганчев, треньорът на Берое U17 Атанас Рибарски и наставникът на Берое 2007 Атанас Димитров, както и част от играчите от школата, които учат в Спортно училище „Тодор Каблешков“ в Стара Загора присъстваха днес на тържествената церемония, с която бе открита новата учебна година.

 

[ad id=“225664″]

Това е юбилейна 45-та учебна година за Спортното училище, сред официалните гости уважили празника бяха заместник кметовете Иванка Сотирова и Красимира Чахова, началникът на Регионалното управление на образованието Татяна Димитрова, преподаватели и ръководители от Тракийския университет в Стара Загора, бивши преподаватели в учебното заведение.

„Искрено се надявам, че в тази юбилейна година спортното училище показвало своите резултати в миналото, ще може да разчита на още по-голяма подкрепа. Искам да пожелая на всички здраве, успех, на учениците да вярват на треньорите и преподавателите си, защото те ще ви изведат до добри постижения. На добър час през новата учебна година“, обърна се към присъстващите директорът на Спортното училище Димо Неделчев.


image0 (9K)