От днес над 20 звезди ще завладеят сцената на „Beerфестът“

От днес  в рамките на четири дни над 20 звезди и формации ще завладеят на сцената на „Beerфестът“ 2021. Шестото издание на фестивала се завръща, за да донесе добро настроение на любителите на бирата с разнообразие от хитове на български изпълнители, качествено пиво и много изненади. Музикалната програма през 4-те последователни вечери започва от 19:00 часа.

Първи на сцената на „Beerфестът“ 2021 се качват старозагорската група Overground Brass Band, която се готви да зареди публиката с енергиен микс от фънк, соул, поп и джаз. Поп музиката ще остане водеща през цялата вечер на 2 септември, четвъртък, когато Михаела Маринова и Любо Киров ще завладеят сърцата на феновете със своите най-нови и добре познати стари, любими хитове.

Старозагорската Overground Brass Band. Силата им не е само, че са приятели

На 3 септември, петък, почитателите на хип-хоп културата, ще се насладят на алтернативните и ъндърграунд бийтове на Без компромис (Sistah и DJ Skill). Любителите на freestyle елементите ще станат свидетели на невероятно скреч батъл шоу между DJ Skill и DJ Stevie G. Сцената ще „вдигне завеси“ и за по-класическите в хип-хоп музиката в България – Лора Караджова и Кристо, а вечерта ще закрие (р)еволюционният 100 кила.

Светльо Витков, Кольо Гилъна и Ерол Ибрахимов, познати още като Група Екс, са част от програмата на 4 септември, събота, когато ще зарадват публиката с познатите хитове на Хиподил, Контрол и Уикеда. Преди тях сцената ще превземат старозагорската група Иво Руев Бенд 69 и врачаните от Докторс Гого Бенд.

В последната музикална вечер – неделя, 5 септември, големите български имена в рока – „Фондацията“ в състав Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов, Венко Поромански и Дони ще зарадват старозагорци. Специални гости, които ще се присъединят към тях, са Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ и Славин Славчев. Вечерта ще открият старозагорската група Rockstage, като почитателите на класическия рок ще посрещнат и Диана Експрес.


image0 (9K)