Парфюмите, които са предпочитани от известните

За да научите какво червило или сенки предпочитат звездите е много просто- погледнете снимките от червения килим.
Но как да разберете какъв парфюм използват? Това е доста трудно, оказва се, за феновете. Доказано е, че предпочитаният аромат издава какви сме по характер.

Известната дизайнерка Виктория Бекъм поставя върху ризата си или строгата си черна рокля „Creed RoyaL Water“- парфюм с аромат на цитрусови плодове и папрат. Този аромат, между другото, се предпочита от голям брой представители на кралските семейства. Дейвид Бекъм, съпругът на Виктория, харесва плодов парфюм „Aventus“.

Iris Nobile от Аква ди Парма, изненадващо съчетава смесица от аромати на бели цветя и дървесина. Ефектът е очевиден. Авторите на този аромат – Франсоа Карон и Франсис Kюршан са  имали свои собствени виждания за уханието на звездите.
Но през 2014, парфюмеристите обединяват усилия, за да  създадат цветен дървесно- мускусен аромат. А кой не обича певицата Майли Сайръс, която знае как да изненада публиката и да рекламира по този начин любимата си марка.

Гуинет Полтроу отдавна е фен на тропическото ухание от „Clinique“. Този аромат Ви отнася  на брега на морето: мандарина, маракуя,  папая,  гуаво,  манго и дори букет цветя. Но актрисата е признала, че по специални поводи обича да ползва сладък аромат „Orchid“ от Tом Форд. Тоалетната вода също има плодови нотки, но излиза на преден план след секси сандал и тъмен шоколад.

ПРЕВОД:ЗАРАТА


image0 (9K)