Певицата Кичка Бодурова ядосана, отказва се от званието „Почетен гражданин на Бургас“

Естрадната певица Кичка Бодурова се ядоса на общинарите в Бургас. В социалната мрежа „Фейсбук“ тя написа, че се отказва от званието си „Почетен гражданин на Бургас“.

[ad id=“225664″]

Причината за решението на Кичка Бодурова е, че за пореден път не е поканена на фестивала „Бургас и морето“, пише „Телеграф“.

[ad id=“263680″]

Омръзна ми журналистите да ме питат защо толкова години не съм поканена да журирам на фестивала в Бургас и морето. И тази година песента, която исках да представя на фестивала, не бе одобрена, както и по-предишната. Там ще има рецитал с песни на Тончо Русев. Той – Великия, ме покани да участвам в неговия юбилеен концерт. Присъстваше на всички мои концерти в НДК. Но сега не съм поканена. Приемам всичко това като лично отношение към мен, което се допуска от организаторите на фестивала… Затова официално се отказвам от званието “почетен гражданин на град Бургас”, което най-високо съм ценяла, над всичко„, пише певицата.

[ad id=“236993″]

На мен ми стига любовта на хората за 40 години и това, че съм донесла на България награди от 5 международни фестивала. Тези, които не ме приемат и уважават никога няма да наранят любовта ми към моя роден град и България! И все пак ме боли, много ме боли… защото става дума за Бургас!„, добавя Бодурова.

[ad id=“218548″]

Нищо лично към Кичка. Има си жури, така е преценило. Не може от 50 песни да има 50 финалисти„, бе лаконичният коментар и на композитора Стефан Диомов, който влиза в комисията, избрала песните за „Бургас и морето 2018“.


image0 (9K)