Петканови, Кадиев и Чоева на почивка в Италия

Александра и Даниел Петканови, Сашо Кадиев и новото му гадже Ивелина Чоева от 2 дни са на италианския остров Иския.

Петканови се скъсват да пускат снимки от ваканцията, докато Сашо и любовницата му са по-пестеливи в споделянето на кадри от почивката. Вероятно не искат да дразнят бившата на водещия – танцьорката Таня Тончева, която е на българското Черноморие с детето. Наскоро Кадиев се похвали, че двете му жени – бивша и настояща, се разбират отлично. Дали обаче наистина е така или е само поза, не е съвсем ясно. „Любовта е движеща сила! Майната му на егото!”, философства Кадиев.

Факт е, че актьорът изостави майката на дъщеря си в доста тежък за нея период. В рамките на година танцьорката погреба и майка си, брат си. Докато почернената жена се бори със скръбта, Сашо се скъса да ходи по почивки с любовницата и да демонстрира щастие. Запознати твърдят, че след трагичната загуба Таня се затворила в себе си  и не допускала външни хора до личния си свят. „Отидоха си много скъпи за мен хора. Ако не е детето, нищо друго не може да ме зарадва. Всеки ден е все по-болезнен за мен, но като си поплача, ми олеква”, споделяла е Тончева.

След смъртта на майка й, Катето Евро е човекът, който най-силно я е подкрепил. Двете продължават да са много близки, въпреки че Таня се раздели със Сашо. „Катето много добре се отнесе с мен и до ден-днешен много ми помага!”, твърди Тончева. Тя винаги е уважавала бившата си свекърва, която още в първия миг я приела в семейството с отворени обятия.


image0 (9K)