Петков: Срещи на ПП-ДБ са подслушвани и записвани в НС

Петков: Срещи на ПП-ДБ са подслушвани и записвани в НС
Петков: Срещи на ПП-ДБ са подслушвани и записвани в НС

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Изнасяме информация за активно мероприятие срещу коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ)  и възможността за съставяне на редовно правителство, каза съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков пред журналисти.

Още по темата

25 май 2023 19:26

21

Политици от коалицията са били записвани по време на работни срещи в Народното събрание и в нашите офиси, по време на Изпълнителен съвет, Национален съвет. Записвани са както на хора от „Продължаваме промяната“, така и от
„Демократична България“, посочи Петков, цитиран от БТА.(

Широкият обхват говори, че са използвани записващи устройства в нашите централи и в сградата на Народното събрание, извадки от видеоразговори и телефони. Тези действия са работа на службите и „дълбоката държава“ с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство“, заяви Кирил Петков.

„Службите знаят, че ако се състави правителство, ние ще сменим техните ръководства, но и ще направим дълбоки реформи, които целят изкореняването на превзетите хора, служители и отдели“, добави още Кирил Петков.
 
Според него Радостин Василев е имал нереалистичната надежда да започне свой проект, след като разбрал, че няма да бъде предложен за министър на спорта.
 

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)