В петък Овен, Лъв и Стрелец по-добре да не са ви насреща

В петък се опитайте да бъдете в добри отношения с хората около вас и в хармония с това, което ви се дава да преживеете. Не бива да прибързвате със заключенията си за едно или друго събитие, защото всяко от тях ще има свое продължение и разбира се, свой смисъл в живота ви.

В този ден е възможно да бъдете провокирани към спор или конфликт от приятел, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Приемете неговата/нейната гледна точка и избегнете противопоставянето.

За съжаление петък носи неприятна новина за човек със сериозни здравословни проблеми, подложен на болнично или специално лечение.

Денят носи новини или важен разговор с човек от семейството, който живее в друг град или държава.

Петък ще бъде благоприятен за пътуване, особено ако тръгнете с настроението да зарадвате или да изненадате някого.

Този ден ще бъде важен за жените над средна възраст, които интуитивно ще трябва да усетят благоприятните възможности за реализация на идеи и планове. Такива ще има, но те ще изискат някои важни решения или сериозни действия от ваша страна.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък ще бъде емоционално труден ден за вас. Лесно ще предизвиквате неприятности с поведението си или ще бъдете свидетели (участници) в някаква неприятна ситуация. Този ден ще бъде много деликатен за вашите отношения и дела, тъй като събитията като цяло ще имат непредсказуемо развитие. Повод за радост ще бъде един добре приключен ангажимент, задача или обещание.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, отношенията ви с околните ще определят развитието на вашите дела и планове. Това е ден, в който ще можете да постигнете много на база знания и умения, на създадени вече отношения с хора от различни разстояния. Благоприятни обстоятелства за пътуване и за контакти с хора извън вашето населено място. Но внимание! – неприятни последствия ще има за тези от вас, които са си позволили лъжи или манипулиране на други хора. Тяхната ответна реакция ще бъде много неприятна за вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, избягвайте тежка физическа или психическа работа. Вашето здраве или здравето на човек от семейството ви може да бъде проблем и грижа. Задкулисни действия на човек от кръга ви роднини могат да предизвикат напрежение и стрес в отношенията ви. Действайте внимателно и се съобразявайте с конкретните обстоятелства, независимо дали това ви харесва или не. Добрите тенденции на деня ще се усетят във вашия любовен живот и във финансовите дела.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате повече задачи и ангажименти в семейството и в работата си. Действайте целенасочено по своите професионални или бизнес задължения и планове. Във финансовите дела, които касаят семейството ви, бъдете предпазливи и не избързвайте с решенията си. Новите познанства носят нови преживявания и промени в живота ви. Изненадите ще касаят основно вашия дом и хората от вашето семейство.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)