Петър Хубчев: „Според нас това са най-добрите играчи в момента“

Селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев и неговите помощници Георги Донков, Левон Апкарян и  Армен Амбарцумян взеха участие в среща с медиите, която се проведе на Национална футболна база в Бояна.

[ad id=“218001″]

„Буквално преди няколко часа събрахме отбора. Нека не  задълбаваме в клубни пристрастия, лични харесвания и не харесвания. Моментът е такъв, че трябва да се мисли по друг начин. Открити хора сме, няма какво да крием, затова сме пред вас и сме готови да защитим нашия избор. Статистиката понякога е важна, но не играе до такава голяма роля в главите на момчетата. На базата на нашите виждания сме извикали тези момчета. Според нас това са най-добрите в момента. Затова сме ги извикали“, заяви Хубчев пред медиите.

[ad id=“218001″]

„Атмосферата е добра. Надявам се настроението, което го има тук да го пренесем на терена. Вярно е, че нямаме добри спомени от Швеция, но аз никога не съм обръщал внимание на тези статистики. Не гледаме миналите мачове. Ако излезем максимално концентрирани, ще имаме своите шансове за победа“, каза Георги Костадинов.

[ad id=“218001″]

“Доста трудни мачове – особено с Швеция. Имаме доста загуби от тях. Нека бъдем аутсайдери, а пък ние ще се амбицираме и мобилизираме да променим ситуацията. Миналия мач тръгнахме с голямата кошница пък се върнахме без нищо”,  заяви Симеон Славчев.

“Два много сложни мача за нас, но ние не спираме да мислим за класиране. Надежда има. Ние трябва да покажем нашата игра. Имаме пълни шансове да изиграем два силни мача. Дошли сме тук, не виждам какво ни пречи, готвим се и тренираме. Ще дадем всичко от себе си. Да играем в България ни дава нещо повече. Имаме стимул за игра, готови сме”, каза Андрей  Гълъбинов.


image0 (9K)