Пламен Алексиев се завръща в състава на Берое

Гардът Пламен Алексиев се завръща в състава на Берое за днешния сблъсък с Балкан (Ботевград). Срещата е от 18.00 часа в зала ДЗУ и е последна за двата тима преди започващият в средата на следващата седмица турнир за Купата на България. Изходът от двубоя ще определи кой от двата състава ще заеме еднолично третото място във временното класиране.

Пламен Алексиев пропусна срещите на Берое в първия месец на 2017 г. заради контузия в петата. От седмица обаче юношата на Черно море тренира заедно с тима и ще бъде част от групата за мача с Балкан. „Дали ще играя зависи от треньора, но ще бъда по екип в залата“, заяви баскетболистът на старозагорци в предаването „Сутрин с нас“ на ТВ „Загора“.

Съперникът на Берое – Балкан (Ботевград) пристигна в Стара Загора още вчера. Вечерта вицешампионите влязоха в зала ДЗУ за първото си занимание. Тази сутрин съперникът на „зелено-белите“ ще направи още една тренировка в спортното съоръжение. И в този мач наставникът на Балкан Небойша Видич няма да може да разчита на контузения български национал Станимир Маринов. Гардът е с травма от края на януари.

В последния кръг и двата състава записаха загуби. Берое отстъпи на Академик Бултекс 99, докато Балкан записа поражение у дома от Спартак (Плевен).


image0 (9K)