Погоди първоаприлска шега на колегата!

Днес е един от най-забавните дни в годината. Защото на първи април всички закачки и шеги са позволени. Опитахте ли се вече да се пошегувате с някого?

Ето  някои забавни номера, които можете да погодите на близките ви или те на вас:

1. Мишката ми полудява – за този номер ви трябва безжична мишка, която да включите към компютъра на колегата си и да започнете да движите когато той седне на компютъра. Забавлявайте се докато колегата ви се ядосва и чуди какво става.
2. Намерих си паричка. За този номер ви трябват няколко монети от 50 стотинки или 1 лев и силно лепило за съответната повърхност. Залепете монетите за земята и гледайте как хората се опитват да ги вземат и се чудят какво става. можете да направите този номер в стая, пред сграда, в училище, офиса или дори в парка.
3. Муха в кафето – за тази първоаприлска шега ви трябват изкуствени насекоми, които можете да купите от всеки карнавален магазин. Слагайте ги в кафетата, напитките и дори бутилките от кока кола и фанта на колегите си. Пускайте ги в минералната вода, в направете си кубчета лед и изобщо бъдете изобретателни. Гарантирам ви че ще е весело.
4. Татуировка пенис – направи си страшно гадна изкуствена татуировка, която лесно можеш да измиеш и леко се подава под ръкава ти, когато колегата те попита какво е това, направи се на много засрамен и му кажи, че си се напил страшно много през уикенда и си си татуирал пенис на ръката и сега се мъчиш да го скриеш….
5. Тоалетната не работи – увий тоалетната чиния с прозрачно найлоново фолио и слушай реакциите на приятелите си, когато се опитат да седнат или да пикаят прави….
6. Солена торта – купи евтина торта, поръси я обилно със сол и почерпи колегите си за новородената си племенница… можеш да ги черпиш един по един или накуп…. ще бъде весело.
7. Купи си бисквитки Орео, махни им крема и ги намажи с паста за зъби… черпи щедро всички колеги и приятели … няма как да ти се сърдят – все пак е първи април…
8. Къде е телефона? Залепи с тиксо телефона на колегата си под бюрото му, за предпочитане близо до шкафчетата, след това му позвъни и се смей докато той си търси телефона…
9. Не мога да се сдържам повече – вземете бутилка с вода, направете дупка в капачката ?, а след това излезте набързо с приятел и се направете, че пикаете посред бял ден на оживено място….
10. Извинявай за разлятото кафе. Докато колегата ви го няма в стаята, подменете документите на бюрото му с празни листи и разсипете кафе върху тях…. гледайте реакцията му….
Това са доста популярни шеги за първи април. Лично моите фаворити са номер 1 и номер 7 – с безжичната мишка и с бисквитките Орео. Не е необходимо задължително да е 1ви април, за да си правите шеги, така че се надявам да действате през цялата година. Успех и много майтапи ви пожелава целият ни екип.


image0 (9K)