Полицай танцува с децата на благотворителния концерт в Манчестър

Макар кадърът да е излъчен само за няколко секунди по телевизията, той бързо се разпространи в социалните мрежи, а много зрители определиха сцената като една от най-сърдечните по време на цялото шоу. Това е британският дух!

Близо 50 хил. души се събраха на благотворителния концерт на Ариана Гранде в Манчестър след терористичната атака, която отне живота на 22 души и рани десетки. На сцената излязоха едни от най-големите звезди на световната музикална сцена като Майли Сайръс, Кейти Пери, Ъшър, Джъстин Бийбър, Роби Уилямс и др.

Наред със случващото се на сцената на стадион „Олд Трафорд“, вниманието на медиите и публиката привлече един от полицаите на стадиона, пишат vesti.bg. По време на изпълнението на Джъстин Бийбър служител от силите на реда хвана за ръка няколко деца и всички заедно танцуваха в кръг, подскачайки.

[ad id=“222974″]

Ариана Гранде организира концерта в рамките на две седмици след атаката по време на нейно участие в английския град. Качвайки се на сцената, тя благодари на всички за присъствието им и заяви, че любовта е лекарството, от което всички се нуждаят в момента. Събитието събра над 13 млн. щатски долара за семействата на пострадалите.


image0 (9K)