Полицията в Кипър със странна версия за смъртта на българката Петрана

46-годишна българска гражданка вероятно е била убита при нападение на бездомни кучета в Кипър. Това била версията, към която се е насочила местната полиция, пише вестник „Сайпръс мейл“.

[ad id=“225664″]

Българката Петрана Милкова беше намерена миналия четвъртък в тежко състояние в поле с картофи, в района на град Пафос. Тя е починала по пътя към болницата. Според съдебно-медицинската експертиза тя е получила хеморагичен шок вследствие на многобройни наранявания, които е можело да бъдат причинени от земеделска машина. Полицията е проверила голям брой селскостопански машини и е разпитала фермери в района, но не е открила до момента следи в тази посока.

[ad id=“238430″]

Кипърската полиция е получила информация, че в района бродят бездомни кучета, както и че много от фермерите имат кучета. Голям брой собственици на кучета са призовани в полицейския участък на Пафос за разпит, съобщава „Сайпръс мейл“.

[ad id=“263680″]

Жената е била пристигнала в Пафос четири дни преди инцидента, заедно с партньора си, за да си търси работа, пише още изданието.


image0 (9K)