Популярни изпълнители на рап музика бяха убити в САЩ

Двама популярни изпълнители на рап музика бяха убити в САЩ за едно денонощие.

[ad id=“225664″]

21-годишният певец Трейвън Смарт, известен с псевдонима Джими Уопо, беше застрелян в град Питсбърг (щата Пенсилвания), съобщи телевизия Си Би Ес. Смарт и негов приятел пътували с автомобил. Изведнъж друга кола се изравнила с тяхната и от нея открили огън. Смарт и неговият спътник били приети в болница с тежки огнестрелни рани. Лекарите не успели да спасят живота на рапъра и той е починал в здравното заведене. Полиицята издирва убийците на музиканта.

[ad id=“263680″]

Смарт започна музикалната си кариера на 14-годишна възраст и се смяташе за изгряваща звезда на рап музиката в САЩ. Преди две години той създаде видеоклипа „Elm Street“, който събра над 6 милиона гледания в YouTube.

[ad id=“237001″]

Часове по-рано в щата Флорида беше застрелян друг млад изпълнител на рап музика – Екс Екс Екс Тентасион. Той посетил автосалон и когато си тръгвал, към него се доближили двама мъже. Единият го прострелял смъртоносно. Двамата избягали с черен джип.

[ad id=“218548″]

Изгряващата звезда на рап музиката Екс Екс Екс Тентасион, истинското име на когото е Джасей Дуейн Онфрой, издаде дебютния си албум през август 2017 година.

С втория си албум „?“ рапърът оглави престижната албумна класация „Топ 200“ в края на март тази година.


image0 (9K)