Правилата, които Кейт трябва спази при раждането

Остават няколко седмици до раждането на третото дете на Принц Уилям и съпругата му Катрин. През септември семейството обяви, че очаква трети наследник, съобщава The Sun.

[ad id=“225664″]

При раждането на член от кралското семейство има редица правила, които трябва да бъдат спазени. Ето и няколко от тях:

Кралицата трябва да узнае първа.

Когато детето се роди, първо трябва да звъннат на кралицата, преди да го обявят публично. При раждането на принц Джордж, баща му Уилям звъннал на баба си по криптиран телефон.

Традиционно съобщението се изнася пред Бъкингамския дворец. Уилям и Кейт нарушават тази традиция като съобщават за раждането на сина им Джордж в социалната мрежа туитър.

Градоначалникът обявява новината пред обществото.

Когато принц Джордж и принцеса Шарлот се раждат, събитията са обявени от градоначалника Тони Апълтън. Този обичай се въвежда през Средновековието, когато част от обществото не може да пише и да чете.

[ad id=“236999″]

Кралското семейство предпочита ражданията в домашни условия

По традиция кралицата ражда в Бъкингамския дворец. Принцеса Даяна нарушава това правило и ражда синовете си принц Хари и принц Уилям в болницата „Св. Мери“ в Лондон в частното крило на Линдо. Кейт също роди първите си две деца в болница, но се предполага, че ще даде живот на третото в двореца Кенсингтън.

Бащите са забранени в родилното

Раждането се счита за събитие само за жени и не се допускат бащи в родилното. Смята се, че това правило не се спазва толкова строго след раждането на принц Чарлз.

[ad id=“263680″]

Акушерите се заклеват в тайна

Акушерките нямат право да разкриват информация за раждането. При раждането на принцеса Шарлот Кейт е имала три акушерки.

Източник: 24 chasa.bg


image0 (9K)