Пребиха брутално кмета на Енина

Веселин Андреев е в болница с тежки лицеви контузии, биячите са арестувани

[ad id=“225664″]

Веселин Андреев, кметът на село Енина от община Казанлък, е приет в болница с тежки наранявания по лицето. Инцидентът се е случил снощи, когато в селото са празнували храмовия си празник и годишния си събор.

Група младежи са настояли оркестъра, който е свирил на празника, да продължи, въпреки изтеклото време на поетия ангажимент. Кметът на селото се е намесил и свадата е прераснала в сбиване.

„Така и не видях кой ме удари. Бяха пияни или дрогирани.“ Това е споделил Веселин Андреев за сайта presstv от казанлъшката болница, където е на системи, без опасност за живота. Той видял младежи да се карат. Успял да тушира напрежението. Когато тръгнал, последвал и удар. Не могъл да разпознае младежа, който го е ударил, нито да разберe защо го е направил. От удара има наранявания по лицето.

[ad id=“263680″]

„Чувствам се много обиден“, споделя Веселин. От години той организира едни от най-разкошните празници на Енина, които са съпроводени с много песни и танци, гост изпълнители, карнавални и увеселителни моменти за млади и стари.

Полицията е арестувала участниците в инцидента, който помрачи празника на Енина.


image0 (9K)