Предстои нов турски сериал с Джан Яман: „Мистър Грешен“

Очаква се да стартира съвсем скоро. Поредицата е с участието на любимеца на българските зрители Джан Яман, познат с превъплъщението си на Джан Дивит в „Свободен дух“.

Негова екранна партньорка е очарователната Йозге Гюрел, с която си партнират за втори път след „Горчиво и сладко“.

Историята:

Езги (Йозге Гюрел) винаги се влюбва в грешния мъж. Животът й се разпада, когато на парти на нейния приятел Сонер завършва катастрофално.

Докато тя и приятелите й се крият, за да изненадат Сонер, той и любовницата му Седа влизат в апартамента, прегръщайки се страстно. Когато светлините се включват, мечтите на Езги за щастие се изпаряват.

Три месеца след тази травма Езги не може да се отърси от шока. Сонер я напуска след предателството си с обяснението, че искрата е угаснала. Езги се опитва да разбере защо винаги избира грешните мъже.

Йозгюр (Джан Яман) е поредният Господин Грешен. Красивият и богат ерген винаги е център на внимание, а жените около него винаги се надпреварват да му бъдат любовници.

Езги напълно губи надежда за любовта, докато приятелите й си поставят за цел тя да изгради разумна връзка с успешен гинеколог на име Сердар.

Въпреки различията си, Йозгюр и Езги имат нещо общо – майки, загрижени за бъдещето им. Майката на Езги я предупреждава, че никога няма да се омъжи, докато тази на Йозгюр го умолява да се спре с похожденията си и да има деца.

Езги и Йозгюр се срещат за пръв път в неговия бар. Езги излива мъката си пред Йозгюр и до такава степен се напива, че той я настанява в хотел. Накрая двамата се целуват, а на сутринта тя опитва да се измъкне.

Майката на Йозгюр започва да вижда в Езги потенциална снаха, а Езги отново се забърква с господин Грешния…


image0 (9K)