Преслава: Като няма как да пея, намерих ново амплоа (ВИДЕО)

Преслава всеки ден се включва на лайф в официалната си страницата във „Фейсбук“, за да си поговори със своите почитатели. Пред тях изпълнителката призна, че покрай социалната изолация е открила свой нов талант, така че от глад няма да умре.

Заради извънредното положение и наложената карантина, Преслава не излиза от дома си по никакъв повод. Затова ѝ се наложи да боядиса косата си съвсем сама, а резултата показа пред зрителите в лайфа. „Справих се доста добре, не мислите ли?’, попита ги тя.

„Даже мисля да питам моя фризьор Момчил Спасов дали може да ме вземе в неговия салон да правя колежките. Там ходят много певици“, шегува се певицата.

Веднага заваляха и първите желаещи да се доверят на фризьорските умения на певицата. Фенове започнаха да ѝ пишат за свободни часове.

„Аз също мога да си запазя час, но не го правя, заради извънредните мерки. Трябва да се спазва дистанция“, заяви тя и за пореден път се отличи от колежките си, които се оказа, че не могат без любимия си фризьор и го посещават дори в това страшно време.

Преслава е щастлива, че най-накрая има повече време за семейството си и намират начин да се забавляват в домашна обстановка.


image0 (9K)