Призив за подкрепа на старозагорския турнир на волейболната скаут лига в началото на февруари

От 3 до 5 февруари 2017 г. в Спортна зала Иван Вазов в Стара Загора, ще се проведe първият за годината турнир в рамките на Българската волейболна скаут лига. Това е най-мащабното състезание за подрастващи по този вид спорт в Европа, в който страната ни се включва успешно. Турнирът е селекционна база за бъдещи национални звезди. На откриването, което ще бъде на 3 февруари от 15 часа, ще присъства националната ни волейболна легенда Владо Николов, Генерален секретар на БФВ, кумир за младите волейболисти. Това събитие е едно от първите през годината, в която Стара Загора е европейска спортна столица.

Корпорация Развитие е генерален спонсор на лигата, обезпечаваща я материално-технически и организационно. Община Стара Загора и Търговско-промишлена палата – Стара Загора подкрепят старозагорския турнир на волейболната скаут лига.

Главният мениджър на Корпорация Развитие, Александър Александров и от Жельо Желев, президент на волейболен клуб Берое 2016, призовават старозагорската общественост и бизнеса на града за подкрепа на старозагорския турнир, като така ще съдействат за развитието на спорта сред децата и ще спомогнат за селектирането на бъдещите волейболни звезди на България.


image0 (9K)