Още едно признание за бизнеса в Стара Загора

Още едно признание за бизнеса в Стара Загора! Проектът на магазини „За Човека“ за онлайн магазин е номиниран за участие в конкурса на eCommCongress – най-големият специализиран конгрес за електронна търговия в България за най-добър нов български онлайн магазин за 2016 г.

Веригата магазини „За Човека“ е една от най-старите на пазара в България. Създадена e през 1996 г. в гр. Стара Загора с единствената цел да предостави на клиентите си цялостна грижа за красотата, с безкомпромисно качество на продуктите и перфектна консултация и обслужване.

За тези вече 20 години магазини „За Човека“ станаха любима дестинация на над 9000 лоялни клиенти, а през 2016 година стартираха и с онлайн магазин за козметика, включващ над 10 000 козметични продукта. С изключително богатия си асортимент електронният магазин е най-големият в бранша за българското интернет пространство.

На фона на над 10 000 нови сайта за онлайн търговия в страната, самата номинация (номинирани са само 19 фирми) е признание за положените усилия на екипа на магазини „За Човека“.

za_choveka_vot_resized

Нека да ги подкрепим с нашия вот! По този начин ще изразим съпричастността си към усилията и постиженията на местния бизнес, а това е важно не само за Стара Загора. Българският бизнес се нуждае от насърчаване и обществена подкрепа, пък било то и само морална, като настоящия вот.

Всеки, който желае, може да гласува за номинацията на сайта на магазини „За Човека“ на: http://ecommcongress.com/audience-award/za-choveka/ само с един клик, без да е нужна регистрация.


image0 (9K)