Приложението за безплатни разговори към 0700 номера вече е налично и за iPhone

Преобладаващата част от потребителите трудно успяват да изразходват включите минути за разговори и трафик на мобилен интернет в абонаментния си план. Това означава, че в повечето случаи се налага да платят единствено месечната такса за пакета от услуги, който са избрали. Премахването на таксите за роуминг в ЕС допълнително улеснява комуникацията и я прави по-достъпна за всички граждани на държавите-членки. Един от малките варианти, при които плащате за разговор е позвъняването на 0700 номерата на територията на България.

В момента те се използват масово от банкови, застрахователни и административни институции в страната и в зависимост от продължителността на разговорите могат да се отразят доста негативно на сметката ви. Предприемчив българин с името Пламен Тенев реши да сложи край на тази досадна ситуация със създаването на мобилно приложение, което позволява да говорим безплатно с 0700 номерата. Това е изключително полезно особено за хората, на които им се налага ежедневно да комуникират с много хора и институции от мобилните устройства.

Иновативният софтуер, досега бе наличен единствено за смартфоните с Android, но Пламен Тенев обеща да представи и версия за iPhone. Вече няма да се налага да чакате, за да тествате мобилното приложение на устройство с iOS, тъй като е достъпно за изтегляне от App Store. Оптимизацията за платформата на Apple е сигурна гаранция, че още повече хора ще имат възможността да звънят на 0700 номера без да се налага да плащат допълнително за тази привилегия. Можем само да благодарим на Пламен Тенев за този софтуер и добре свършената работа.


image0 (9K)