Промени за дълго време напред вещае хороскопът за 15 септември

Вторник поставя началото на нов цикъл от промени, които могат да продължат своето развитие дълго време напред. Сега е време за действие в личния ви живот, в кариерата, в обществото, където живеете и в политиката.

Успехи могат да се постигнат в нова дейност или ако започнете да работите, да комуникирате с другите по нов начин. Проявите на апатия или липсата на кураж за активни действия ще ви вкарат в период на застой или в завъртване в цикъл на бездействие. Неочаквана ситуация на работното ви място може да ви накара да преосмислите позицията, която заемате в момента.

Внимание ще изискат домашните и семейни дела на тези от вас, които са родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Момичетата и младите жени могат да предизвикат нежелани проблеми и неприятни ситуации с поведението си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате благоприятен ден за развитие на важни материални или имотни дела. Ще успеете да разрешите битов проблем или проблем със съседи, наематели, хазяи. Вероятни са парични постъпления. Любовният ви живот ще е интересен, но не прекалявайте с желанията и капризите си. Следете действията и слушайте какво говори мъж, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще започнете деня изпълнени с големи надежди и очаквания. Здравето ви ще е колебливо, затова избягвайте големи физически натоварвания. Ако възникне неочаквано неразположение, потърсете консултация с лекар. Денят вещае важни събития или решения за работа, пътуване или за личния ви живот. Споровете и конфликтите в този ден чистете бързо и не позволявайте тяхното задълбочаване.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ваш роднина ще ви ангажира със собствените си проблеми. Избягвайте да се поддавате на емоциите си, когато контактувате или работите с други хора. Ще възникне напрежение при разговор с човек, с когото имате професионални контакти. Каквито и неприятности да възникнат, те ще намерят своето практическо разрешение. Новини отблизо или отдалеч ще ви развълнуват, има шанс да са свързани с нови възможности за реализация на ваши идеи.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще се ангажирате с неотложни професионални задачи. Насочете вниманието си към тяхното стриктно изпълнение и не ги игнорирайте поради други ангажименти. Неприятностите в този ден (където възникнат такива), няма да ви изненадат. В повечето случаи те ще са вследствие на други събития от предишните няколко дни. Вторник ще бъде благоприятен за развитие на финансови дела и за постигане на добри печалби или по-големи приходи. Всякакви прояви на хитрост или измама ще имат продължителни неблагоприятни влияния върху вас.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)