Промоция на силовите спортове с Кирил Вълчев – Скалата и неговия екип тази събота в Стара Загора!

„Подаръци за всеки“ е девизът на промоцията на силовите спортове, която ще се проведе тази  събота (24 юни) на паркинга на магазин „Практис“ – Стара Загора от Кирил Вълчев – Скалата и неговия екип. Шоуто ще стартира от 17:00 часа. Вход – свободен!

Предизвикателства за сила, ловкост и сръчност ще бъдат отправени към всеки желаещ да се включи в аматьорска надпревара. Упражнения за деца, жени, тийнейджъри и мъже ще бъдат демонстрирани от екипа на Фитнес Мания и всеки един желаещ да се включи в надпреварата ще получи награда.

kiro_skalata220617 (3)_resized

В спортно-развлекателното шоу специален гост ще бъде Мариан Димитров, а музикалната програма ще води певицата Никол Стоянова. Наградите са осигурени от генерален спонсор Raider.

Всеки един участник ще получи протеинови вафли от Fit Spo, индианската билкова напитка K- Drink, алкална вода Adva. Най-добре класиралите се в четирите категории ще получат карти от фитнес център House of Sport, карти за фитнес център SK Pantera и хранителни добавки от Nitro Tiger, спортни облекла и аксесоари Brill и Sport Depot.

Медийни партньори на събитието, които ще отразят с видео материал, снимки и информация смелите участници и гостите са: Информационна агенция Zarata.info и Телевизия Стара Загора.


image0 (9K)