Противоположностите се привличат и в зодиака

Няма човек, който да не мечтае за хармонична връзка, за лично щастие и любов.Говори се за съвместимост, противоположности, зодиакални привличания. Някои хора отговарят на описанието на зодиакалния си знак почти на 100%, други разбира се, не толкова. Без да изпадаме в детеайлите на процентите, все пак е добре да знаем кои са противоположните ни знаци и да  го имаме едно наум.
Казано е,  противоположностите често се привличат много силно, така че нека хвърлим око на зодиите, които са „противоположни“ на нашата, за да знаем с кого си имаме работа.
Комбинациите са 6, тъй като зодиакалните знаци са 12 на брой.

Овенът, който уважава главно собствените си интереси, се разбира добре с Везните, които пък се отдават на общите интереси във връзката. На Везните не им пречи да мислят както за себе си, така и за гордия Овен.

Телецът се фокусира върху физическата стабилност, а Скорпион върху емоционалната. Именно затова, на тези два знака често им е добре в една компания, защото и двамата ценят сигурността.

Близнаците прекарват живота си в търсене на знания, а Стрелец в търсене на мъдростта. Двата знака ще имат щастлив път, ако вървят заедно – ръка за ръка. Само така всеки може да утоли жаждата си за знания.

Ракът е фен на емоциите, а Козирог на физическото развитие. Добра комбинация, тъй като между тях винаги има физическо привличане, което по-късно достига до емоционално равнище.

Лъвът държи на персоналните ценности, а Водолей на общите.

Девата дава физически саможертви в името на човека, когото обича. Рибите – емоционална саможертва.

Източник: highviewart.com


image0 (9K)