Първанов: Защо пък Гинка от Пазарджик да не купи и АЕЦ „Белене“?

По повод скандала с оставката на Валери Жаблянов Първанов подчерта, че не може да се иска оставката на депутат заради изразено мнение, дори и то да не се споделя от преобладаващата част от парламента и обществото.

[ad id=“225664″]

„Гинка от Пазарджик може да купи и АЕЦ „Белене“.“ Така, с чувство за хумор, Георги Първанов коментира мегаскандала с продажбата ЧЕЗ на никому неизвестната Гинка от Пазарджик. „Оставката на енергийния министър Теменужка Петкова засили съмненията, че тя е бушон“, каза още той по Нова телевизия.

Президентът на България от 2002 до 2012 г. изрази мнението си за второто оттегляне на министър в третото правителство на Бойко Борисов. „Може би оставката да е свързана с преговорите между ГЕРБ и техните коалиционни партньори. Не бих се изненадал, ако наследникът на Петкова на поста бъде от „Обединените патриоти“, коментира още Първанов.

[ad id=“236999″]

По повод скандала с оставката на Валери Жаблянов Първанов подчерта, че не може да се иска оставката на депутат, заради изразено мнение, дори и то да не се споделя от преобладаващата част от парламента и обществото.


image0 (9K)