Първата дама на САЩ се скара с бившата на Тръмп

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп и първата съпруга на президента Доналд Тръмп – Ивана Тръмп, си размениха остри реплики в медиите.

Ивана се определи като „Първа дама“, а Мелания я обвини, че се опитва да привлече вниманието на медиите към себе си.

[ad id=“218548″]

В интервю за телевизия ABC Ивана Тръмп, която рекламира своя книга за живота си с Доналд Тръмп, каза, че веднъж на две седмици се обажда по телефона на бившия си съпруг. Тя се похвали, че има номера на прекия му телефон в Белия дом.

Ivana Tramp

„Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания“, каза тя. „И не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже всъщност аз съм първата жена на Тръмп. Нали така? Аз съм първата дама“, добави Ивана Тръмп, при което се засмя. Тя заяви, че според нея на Мелания й е много трудно да бъде в Белия дом. Ивана даде да се разбере, че тя самата щяла отлично да се справи с всичко, което се очаква от една президентска съпруга, но каза, че не желае подобен живот, защото иска да е свободна.

Последва светкавичен отговор на Мелания Тръмп. Нейната говорителка Стефани Гришам заяви, че Мелания много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде Първа дама.

„Тя смята да използва титлата и положението си, за да помага на децата, а не да продава книги“, заяви говорителката. „В изявлението на бившата съпруга явно няма никакъв смисъл, то за съжаление цели само да привлече вниманието и да се вдигне шум около нея“, добави Гришам.

[ad id=“232523″]

Ивана Тръмп е чехкиня по рождение. Тя се жени за Тръмп през 1977 година и е майка на трите му по-големи деца: Доналд младши, Иванка и Ерик. Развеждат се през 1992 година.

Доналд Тръмп има още две деца: Тифани от втората му съпруга Марла Мейпъл и Барън от Мелания Тръмп, родена в Словения.


image0 (9K)