Развръзка: Кой кого ще надхитри тази вечер във „Вътрешен човек“

Тази вечер в епизода на турския крими сериал „Вътрешен човек“ гонитбата и надхитрянето между братя Йелмаз и Касапина продължават.

Мерт, със сложения му от Джелял предавател, пътува към Джошкун и Мустафа, а по петите му кара Давуд, следвайки местоположението му. Когато главорезът стига до някакъв склад и влиза вътре, вижда оставен на една маса предавателят. Учудващо спокойно Касапина посреща новината, че складът е празен, защото той е сложил още едно устройство на Умут. Така Мерт отново се оказва в ръцете на мафиота, когато стига до истинското скривалище на Джошкун, а там вече го очакват хората на Джелял.

Мустафа не иска да вижда баща си и не му се подчинява, но заловените Сарп и Умут настояват момчето да бъде изведено навън. Тогава Мерт хвърля обвинението за убийството на Юсуф върху Джелял, който потвърждава, както и че е застрелял още един полицай. Новият полицейски началник чува и записва всички показания.

Джелял насочва пистолет към братята, но той се оказва изпразен от най-големия си „доброжелател“ и в момента, когато той взема друго оръжие, към него насочват снайпер. Полицейски. Удоволствието да щракне белезниците на Касапина се пада на Сарп.

Как се стига до добре замислената акция съвместно с полицията?

Гьокан признава вината си и показва на своя началник видеозапис с изказване на Юсуф. Става ясно, че Сарп е достойно ченге, а Гьокан се извинява на майка му Фюсюн, която с доброто си сърце бързо му прощава.

Сред арестуваните хора на Джелял един обаче липсва. Той се е скрил в храстите и вижда какво се случва.

Какво ще предприеме полицията спрямо Умут и дали той ще бъде задържан заради работата си при Касапина, дни след като откри семейството си след 20-годишна раздяла, предстои да разберете в епизода от „Вътрешен човек“ довечера от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)