Разговаряте ли с партьора си?

Говоренето за правилните неща ще помогне в изграждането на любов и разбирателство

Не знаете за какво да си говорите с любимия?

Мислите, че вече всичко сте си казали? Гледате повече телевизия и в телефона си вместо да разговаряте?

Без значение колко дълга е една връзка, комуникацията между хората ги сближава и води до по-добро разбиране. Ето ви няколко съвета за теми, които може да обсъждате с приятеля, приятелката си.

[ad id=“225664″]

Интересни теми за разговор:

Плановете за уикенда

Говорете за вашите планове за уикенда заедно, дори ако все още е понеделник вечерта. Това е вълнуващо и забавно, и  ще даде и на двама ви нещо, което да очаквате с нетърпение след дългата работна седмица. Това дори ще зареди и  двама ви през седмицата с ентусиазъм, защото ще очаквате Събота и Неделя с нетърпение.

Комплименти

Говорете за нещата, които ви харесват във вашия партньор. Нека знаят колко много ги цените, било то в тяхната индивидуалност или за нещо, което са направили през седмицата.

Дневни притеснения

„Какво те притеснява напоследък?“ Звучи толкова просто, но това е нещо, което може да накара вашият партньор да се чувства обгрижван. Дори ако той, тя няма притеснения, този въпрос е признак, че ти пука и ги накара да се чувстват добре във връзката.

[ad id=“263680″]

Работа

Винаги има нещо, за което да се говори за работа, било то за нов проект или лош шеф.

Малките тайни

Винаги е забавно да си говорим за тайни. Можете да говорите за тайни под формата на игра, в която всеки от вас трябва да разкрие една нова тайна. Ще бъде много забавно и за двама ви да се опознаете един друг по-интимно.

Филми и телевизионни предавания

Винаги има нещо ново и забавно всяка седмица, когато става дума за филми и предавания. Говорете за любимите си предавания или за филм, който искате да гледате. Може да планирате едно ходене на кино.

Храни и ресторанти

Всеки обича да си похапва вкусотии.  Говорете за нови ресторанти или места, които да посетите през уикенда или на специален ден. Това ще даде и на двама ви шанс да пробвате нещо ново заедно.

[ad id=“238430″]

Лични мечти

Говорете за мечтите си с партньора си. Кажете им какво възнамерявате да правите, или това, за което си мечтаете вечер, когато си легнете. Това може да се превърне в страхотен разговор и да помогне на партньора ви да опознае по-добре личната ви страна.

Ваканции

Планирайте вашата ваканция или почивка седмици или дори месеци по-рано. Ваканциите са почти винаги връхната точка на една цяла календарна година, така че организирането може да бъде също толкова вълнуващо, колкото и самото пътуване.

Хобита и лични интереси

Какво харесвате да правите в свободното си време? Споделяйте вашите хобита. Възможно е, той / тя да имат хобита, които да ви харесат и да практикувате част от тях заедно.

Приятели

Винаги е добре да се знае повече за приятелите на другия. Това е лесен начин да научите повече за живота на партньора си и това, което прави, особено когато не сте наоколо.

[ad id=“218001″]

Спомени от детството

Говорете си за детството и това какви сте били. Запомнящите се моменти и спомени от детството винаги осигуряват часове на забавни, смешни разговори.

Поискайте помощ

Помолете партньора си да ви помогне с нещо,  дори ако то е  глупаво. Да правите неща заедно винаги носи близост и удовлетворение, че не сте сами.

След 5 години

Как се виждате, като двойка след 5 години? Общите цели винаги правят връзката по-силна и дават и на двама ви нещо, за което да мислите и да се стремите към него.

Подобрения

Когато говорите за вашите собствени недостатъци и какво бихте искали да подобрите, това ще помогне на вашият партньор се чувства по-спокойно и комфортно да сподели собствените си слабости.

[ad id=“236993″]

Семейство

Говорейки за семейството може да дадете много интересни детайли и клюки и да помогнете на запознаването със семейството да мине по-гладко и приятно.

Проблеми в спалнята

Никога не крийте интимните си проблеми под килима. В един момент, ще трябва да се изправите срещу тях и е по-добре да не го отлагате. Ако нямате желание за секс в момента или не се чувствате секси или има нещо друго, което ви притеснява го споделете и преодолейте проблема заедно.

Разговори за секс

За да бъде една връзка успешна, сексуалната интимност е толкова важна, колкото и романтичните жестове. Говорете за вашите чувствителни и ерогенни зони, кои позиции ви харесват или за сексуалните си фантазии. Ще бъде вълнуващо и в същото време сближаващо.

[ad id=“236999″]

Съвети

Комуникацията не винаги е за да опознаеш повече човека до себе си. Предложения и съвети, с които според вас партньора ви може да подобри живота или работата си са винаги добра тема за раговор.

Вашето минало

Разговорите за миналото могат да са забавни. Не е нужно да се говори за предишни връзки, ако това ви кара да се чувствате неудобно.

Източник:dama.bg


image0 (9K)