Разпродават на безценица хотелското оборудване от перлата на „Мултигруп” – „Парадайз Бийч”

Новият собственик на „Парадайз Бийч“, намиращ се между Слънчев бряг и Свети влас, Венелин Ташев започва пълно преустройство на някогашната перла в империята на Илия Павлов.

[ad id=“225664″]
Както Флагман пръв съобщи, крупният хотелиер закупи гордостта на „Мултигруп” преди близо година и половина след продължителни преговори с представители на холдинга.

Венелин Ташев иска да върне блясъка на крайморското бижу и да го направи един от най-луксозните хотели по българското Черноморие.

Очаквано хотелиерът предприе реконструкция и преобзавеждане на хотела. В момента от близо 40 000 кв. метра площ, работници свалят дограма, по която няма видими следи от употреба. Цялото интериорно обзавеждане също ще бъде заменено с ново.

[ad id=“225664″]

Хотелското оборудване от стаите е почти ново, същото важи за професионалната кухненска база, която по предварителна оценка струва над 50 000 лв. втора ръка.
От ръководството на хотела предоставят отлични условия за закупуването на оборудване и уреди на старо. На място могат да бъдат изпробвани и огледани всички уреди и мебели преди да бъдат закупени.

http://BNews.bg


image0 (9K)