Редакцията препоръчва:Волтран ЕООД – надеждни решения за вашата сигурност

  • Волтран ЕООД е специализирана фирма, предлагаща висококачествени системи за видеонаблюдение, цифрови домофони и контрол на достъпа.

Тя стартира своята дейност през 2005 година, като нейна основна цел е да предлага най-качествените услуги в своя бранш. Днес Волтран ЕООД има за гърба си много доволни клиенти и два магазина в градовете Стара Загора и Пловдив. Фирмата продължава да се развива и обогатява своите услуги като предлага:

  • Видеонаблюдениеопитния екип от специалисти ще монтира избраната от вас система за видеонаблюдение, ще ви обучи как да работите с нея и ще се погрижи изцяло за нейното правилно функциониране. Те работят единствено и само с висококачествена и лицензирана апаратура, която има 2 години гаранция.
  • Контрол на достъпа и работното време – благодарение на тези системи вие ще знаете кой кога и как влиза във вашите помещения, ще можете да контролирате и ограничавате достъпа до определени помещения, освен това ще можете да следите и работното време на служителите си. Всички системите за контрол са с 3 години гаранция.
  • Домофони – фирмата осигурява качествени аудио и видео домофонни системи, както и автомати за затваряне и отваряне, четци, брави и други.
  • Хотелски системи за контрол на достъп, както и паник системи. Фирмата е официален вносител на електрически брави, специално произведени за хотели. С тях се гарантира по-голяма сигурност и контрол.
  • LAN и Wi-Fi Мрежи – всякакви видове окабеляване, изграждане на Wifi мрежи, компютърна поддръжка и други.

Волтран ЕООД е отговорна фирма, която работи единствено с лицензирани продукти и доставчици, което е гаранция за отличните услуги, които предалга. Освен това тя има и всички нужни сертификачи за качество, които биват изисквани и отговарят изцяло на европейските стандарти.

Повече информация и възможност за поръчка и монтаж на видеонаблюдение от Волтран ЕООД можете да направите ТУК


image0 (9K)