Риалити издирва бащата на бебе, родено от 12-годишна! Той е или пастрокът, или някой от братята на момичето, или…

Риалити предаванията стремглаво слизат все по-надолу, за да привлекат зрителския интерес. Шоу в Украйна удари дъното, представяйки историята на 12-годишната Таня, забременяла, когато е била само на 11 години! А във формата се търси бащата!

Заподозрени за деянието са няколко човека – пастрокът на момичето или някой от нейните двама братя, намесен е и 18-годишен съсед.

Тя ще си направи ДНК-тест на живо в студиото, за да се установи кой е другият родител на детето ѝ.

Таня твърди, че нейната 5-седмична дъщеря Диана е на 18-годишния ѝ съсед. Но ДНК-тест показа, че той не е бащата. Въпреки това той може да прекара до 10 години в затвора за секс с малолетна.

[ad id=“255238″]

Момичето, което сега е на 12 години, разкри, че е станала жертва на секс атака от страна на роднина. Шоуто прави ДНК-тест и на пастрока ѝ.

Иван Еремин, който е на около 30 години, брат ѝ, Володя е на 15 години и полубрат ѝ на 17.  Всички те отричат да са баща на бебето.

12-godi6na-ukrainka_bremenna (2)

Шоуто „Това засяга всички“ ще бъде излъчено по-късно тази седмица, въпреки, че Таня вече не иска да участва.

„Нямаше да дойда тук, ако имах нещо общо с бременността на доведената ми дъщеря. Готов съм да се подложа на ДНК-тест и да докажа, че аз не съм бащата на това дете. Не се страхувам от нищо. Не искам да живея така, хората да ме сочат с пръст, да сочат жена ми. Никога не съм имал нищо общо с Таня. Дори не мога и да си го помисля“, казва пастрокът.

Психолози изразиха вече силната си загриженост от това, че ужасът на момичето е получил широка публичност.
Критици настояха момичето да бъде смятано за жертва на многократни изнасилвания.

 [ad id=“225664″]
12-godi6na-ukrainka_bremenna (1)Майката на Таня, 31-годишната Ана Лучишин, която има шест деца, е обвинявана за това, че е накарала крехкото дете да мине през съда на телевизията на фона на подозренията, че тя получава за това солидни пари. Сега тя помага на дъщеря си да отгледа своето дете, родено чрез цезарово сечение на 17 септември. На екрана обаче тя окуражава дъщеря си да отговаря на доста интимни въпроси.

Полицията е започнала разследване по случая, но засега не е спряла излъчването на шоуто.

На свой ред водещият Андрей Данилевич от Интер ТВ твърди, че просто иска да разбере истината. „Момичето, което е забременяло на 11, във всеки случай е жертва
на безотговорно отношение и манипулации. Сега почти всички мъже в град Борислав, които са ходили на гости на семейството, са под подозрение, включително и пастрокът на момичето и нейните братя“, казва той.

Източник: stan.kz


image0 (9K)