Риана се появи в сватбена одежда на погребението на братовчед си

29-годишната певица сподели снимки на Тавон Алейн, с които застава зад кауза против огнестрелните оръжия. Алейн се разхождал в Барбадос, когато в бил приближен от мъж, който го е прострелял няколко пъти

[ad id=“263680″]

Певицата Риана избухна в сълзи по време на погребението на братовчед ѝ Тавон Алейне в Барбадос.

Припомняме, че той бе застрелян. Риана обаче шокира всички с избора си на облекло, пише БЛИЦ. Тя бе избрала да се появи изцяло в бяло, като някои медии сравниха дрехите ѝ като по-подходящи за сватба.

Риана постави сърцевиден венец на гроба на братовчед си.

„А снощи те държах в ръцете си!“ Това написа потресената и оскърбена певица Риана, след като 21-годишният й братовчед е бил застрелян след като двамата прекарали Коледа заедно.

[ad id=“218001″]

29-годишната певица сподели серия от снимки на нея и Тавон Кайсен Алейн, с които застава зад кауза против огнестрелните оръжия.

Алейн се разхождал в района на Св. Майкъл в Барбадос, когато в бил приближен от мъж, който го е прострелял няколко пъти.

[ad id=“218548″]

„Почивай в мир, братовчеде… не мога да повярвам, че снощи те държах в ръцете си“, пише разбитата певица. „Никога не съм милслела, че това ще е последния път, който усещам топлината на тялото ти. Винаги ще те обичам“, допълва Риана.

 


image0 (9K)