Русата Златка Райкова напуска България

Плеймейтката Златка Райкова планира да заживее зад граница заедно с новия си приятел, пише „България Днес“.

Преди повече от месец Русата Златка сложи край на дългогодишната си връзка с ММА боеца Георги Валентинов. Скоро след това тя се залюбила с богат младеж, който живее и учи във Великобритания.

Новият й приятел е на 25 години. Той бил със солидни финансови възможности и искал Райкова да е плътно до него. Поради това й предложил да се премести на Острова, за да са заедно. Златка първоначално се стреснала от шантавата идея, тъй като приятелите и домът й са в България и не си представяла да се отдели от тях. Впоследствие решила да постъпи нестандартно и да последва новата си любов, защото така щяла да бъде далеч от бившия си приятел.

[ad id=“225664″]

Плеймейтката се чувствала кофти, защото наскоро си купила луксозен апартамент в покрайнините на София и след замиването й жилището ще стои празно. Новият й приятел обещал, че няма да й липсва нищо. Той бил готов да изпълни всички нейни прищевки, което съблазнило още повече блондинката. Младежът изглеждал сериозен в намеренията си, а и демонстрирал добър стандарт на живот. Той дори ходел с охрана, за да изглежда още по-внушително.

[ad id=“263680″]

След раздялата си с ММА боеца Георги, Златка Райкова се появи сама на сватбата на близката си приятелка Светлана Василева с Християн Гущеров.

Златка много искаше да отиде на сватбата заедно с новия си приятел. Георги обаче разбра за намеренията й и я предупреди, че ще стане страшно, ако го направи. Златка прецени, че наистина може да има проблеми и да провали най-важния ден на приятелката си. По тази причина беше отново сама на публично място, въпреки че започна нова връзка„. Това разказал преди време пред „България Днес“ близък до плеймейтката.

[ad id=“236993″]

През юни Райкова върнала годежния пръстен на Георги Валентинов и му заявила, че приключват. В силни емоционални моменти тя казала тежките думи, че никога не е имала намерение да се омъжи за него. По време на участието си в „Като две капки вода“, когато Георги й предложи пред всички, не му отказала, за да не се почувства глупаво пред цяла България. Тогава Георги излезе на сцената и падна на колене пред Златка.


image0 (9K)