Салон за красота „Бони – стил“ организира професионални курсове по фризьорство

Щастливи сме да Ви съобщим, че Слон за красота „Бони – стил“ вече е на нов адрес в централната част на града.  „Бони – стил“ има 10-годишна традиция и опит, които продължава да надгражда всеки ден.

 

Собственичката на салона и инструктор по фризьорство – Бонка Пейчева, от 4 години организира професионални обучения по фризьорство.
Курсистите й овладяват различни техники на подстригване, тънкости при оформяне на прически – официални и ежедневни, поставяне и поддръжка на екстеншъни, колористика и други.
Салонът издават легитимни дипломи, които са признати във всички държави от Европейския съюз.
Обучението е с продължителност 120 учебни часа – теория и практика, а часовете са в удобно за курсистите време. Предлага се и индивидуално обучение.

В салон за красота „Бони – стил“ ще Ви предложат още:

Фризьорство – пълна гама от услуги – подстригване, боядисване, прически, възстановяващи и подхранващи терапии за косата. Работи се само с професионалните материали на италианската фирма “Brelil”.

Маникюр – оформяне на маникюр и педикюр, ноктопластика, изграждане с гел и гел-лак, декорация по желание на клиента, поставяне на камъни Swarovski‎. Ще бъдете приятно изненадани от професионализма и творчеството на маникюристката Галя Михайлова.

Грим – за Вашето свежо излъчване ще се погрижи Зузана Жекова. Тя може да направи върху лицето на всяка дама перфектен ежедневен, вечерен, официален или художествен грим. Четките й и продуктите на MAC ще Ви накарат да се чувствате като холивудска звезда.

Салон за красота „Бони – стил“ ще откриете на адрес:
Стара Загора
ул. „Света Богородица“ 96 (над Ветеринарната клиника в новата кооперация)

Facebook: Фризьорски салон „Бони- стил“

Телефони за контакти и предварителни записвания:

0897 04 84 20 – Бонка Пейчева – фризьор
0885 46 77 21 – Галя Михайлова – маникюр
0896 57 09 57 – Зузана Жекова – гримьор

Работно време: понеделник – петък – 10:00 – 18:30 часа
събота – 10:00 – 14:00
неделя – по предварителна уговорка


image0 (9K)