Сарп става свидетел на жестоки сцени в епизода на „Вътрешен човек“ тази вечер

Тази вечер в поредния епизод на турския крими сериал „Вътрешен човек“ Сарп се сблъсква с много жестокост в мафиотските среди на Джелял, а Мерт продължава да „копае“ около възвръщащите се детски спомени. Отношенията между главните герои в теленовелата се оплитат още повече.

Някой краде пари от автокъща и Рижия Хасан е уведомен. Бързо разкриват кой е отмъквал парите, хващат го и започват да го измъчват. Сарп става свидетел на зверствата и под предлог, че отива при майка си, напуска мястото. Джелял иска да доведат нещастника в склада и там да дойдат всички, които отговарят за автокъщите. Сарп също е поканен да види великодушието на Касапина. Старият мафиот пожелава „На добър път“ на крадеца и след това един сатрап удушава провинилия се. А Давуд убива съучастника на крадеца. „Лошите“ са изтрити от лицето на земята за назидание на тези, които остават в редиците на мафията.

Сарп и Мелек все още в странни отношения на отричане и вярност към Джелял. Адвокатката прозира някои неща, предупреждава полицая под прикритие, но в същото време върши някои неща за Главния, който очаква важен гост, за когото младата жена запазва хотел. Сарп слага бръмбар в къщата ѝ, а след това отива и го маха. Полицаи разбират в кой хотел ще се състои срещата между Джелял и госта му и успяват да сложат подслушвателни устройства.

Мерт иска с Ейлем да се срещнат извън заведението. Тя му е много ядосана. Полицаят ѝ показва снимката на Джошкун. Момичето отказва да разкрие къде е намерило фотографията. Фюсюн настоява Мерт да ѝ разкаже за Джошкун, но той не си спомня нищо за родителите си. Майката го стимулира да търси този човек, за да разбере всичко за семейството си.


image0 (9K)