Седмичен хороскоп за 2-8 март: Телецът ще получи пари, Ракът да се довери на интуицията си

Овен

Не планирайте за 2-ри колективни изяви и съвместни участия. Родените в третата декада ще преживеят тежки моменти вечерта. Очертават се раздели и приключвания. На 3-и късметът ви се отпушва, вероятни са приятни срещи и изживявания. Всичко предприето ще тръгне като по вода. Тази вечер е любовна, Венера и Луна светят заедно в нощното небе.

В понеделник е време да стартирате нови инциативи и да изпреварите ходовете на конкуренцията. Най-добрият ден за покупка на имот или жилище за месеца. Подпишете новите си договори или преподпишете старите. От 5-и вечерта Меркурий тръгва в ретроградна посока и ни връща към изпълнение на поетите до момента ангажименти и делови задачи. На 6-и предстои наволуние в знака на Рибите.

Това е най-благоприятният ден за отказване от вредни навици за тази година. При вас предстои пречистване. Уран напуска вашия знак и чак след 80 г. ще се върне в Овен. С него си отива и тенденцията към експлозивност и неочаквани обрати и дано от този ден животът ви тръгне вече много по-гладко и предвидимо.

На 6-и нищо не предприемайте. Оставете с тъмнината на новолунието и с напускащия Овена Уран да си отиде всичко тежко от живота ви. На 7-и не работете в екип. Прекратете съвместна дейност. Опитайте сами да си движите магазина, ателието или друг собстен бизнес. На 8-и направете крачката в нова посока.

Телец

В събота може да свършите добра работа, ако не се намесвате в споровете на другите и си гоните последователно личните цели. На 3-и криволичите между желанията на близки и приятели и трудно се измъквате от ангажименти. Луна и Венера са в пречупващ аспект с Марс от вашия знак. Не си и помисляйте за изневери. Ще ви хванат и ще ви спретнат скандал.

На 4-и е добре да се прави разсад, да се посади ново цвете в гадината на личния ви интерес. Следете кръвното, в момента се готвите за важен преход в живота си. На 5-и вечерта Меркурий тръгва ретроградно и стопира новите бизнес инициативи. Време е да се подредят приоритетите. Не позволявайте да ви въздействат странични сили. В деня преди новолунието се активизират задкулисните действия, нищо не се прави по правилата.

На 6-и преминавате на нова навивка на развитие. Планетата на новата епоха, на новите техники и технологии Уран навлиза в знака на консервативния Телец, където ще остане до 26 април 2026 г. Това ще бъдат години на тотална промяна в личната ви програма. Ще трябва да приемете новото, колкото и да ви се иска да запазите статуквото. Ориентирайте се бързо в променящия се свят и ще станете богати. Внедрени изобретения и рационализации ще ви носят пари. На 7-и ще се събудите с нова план-програма в ума. На 8-и подновете дейност поставена на нова база.

Близнаци

В събота изключете телефона, бъдете избирателни в контактите. Желателна е среща с капацитет в нужната ви област. На 3-и постигате много и преодолявате всяко препятствие. Ще направите пробив в отношенията с партньори и ще постигнете поне една важна цел. Активизирайте се максимално и в любовта. Тази вечер Луна и Венера ви гледат в хармоничен съвпад от знака на Водолея.

Едно приятелство може да прерасне в любов. На 4-и побързайте да сключите новите си договори и да направите крачка в нова посока. От 5-и вечерта планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий ще тръгне ретроградно и ще застопори новите начинания. На 6-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. Новолунието събира Слънце, Луна и Нетун в знака на Рибите.

Този ден отваря врата към един нов свят с навлизането на Уран в знака на Телеца. Ще започне внедраването на засекретени до момента технологии. Практичността ще надделее, ще отпаднат забрани. Ще се даде шанс на предприемачеството и бизнеса.

Но разбира се това няма да стане веднага. 6-и е денят, който ще откаже много хора от вредните им навици и привички. Животът ви коренно може да се промени. Прегърнете промените, не вървете против тях. Не се препоръчва планирано раждане към 18 ч на 6-и. 7-и ни дава новите насоки, а 8-и отваря врата към нови хоризонти и възможности.

Рак

Тежък и критичен съботен ден за родените в третата декада. Където се съберат много хора ще припламнат искри. Не канете гости и не замествайте колега. Лесно може да се стигне до преразход на енергия и пари. В неделя правите силен ход напред. Пътувайте, преговаряйте. Постигате лесно целите си и прекрачвате прегради. В понеделник сключете новите си договори.

Меркурий вече спира, за да тръгне ретроградно на 5-и и да стопира новите ни бизнес начинания. Не забравяйте, че това новолуние в знака на Рибите може да ви помогне да се откажете от пушенето или от друг вреден навик. Дават се обети и се приключват неравностойни връзки. На 6-и сме оставени на собстения си избор, което ни прави изключително отговорни за бъдещето. В този ден с навлизането на Уран в Телец се задвижва нова програма изискваща да се внедряват бързо научните и технически достижения, да не остават само на хартия така нужните на човечеството изобретения.

Патентните ведомства ще заработят усилено в следващите години. Ще станат актуални рационализаторите и новаторите. Доверете се на интуицията. На 7-и ще се събудите с вярното чувство накъде да вървите и към какво да насочите личния си потенциал, умения и усилия. На 8-и само планирайте и скицирайте, но нищо не започвайте. Тече обсебваща програма. Нищо да не се споделя.

Лъв

2-и е ден на разпривии и интриги. Въздържайте се от публични изяви. Празничният неделен ден ще донесе обрати в живота на родените в края на Рака и началото на Лъва.

Нещо особено ще се случи и ще ви даде храна за размисил. Ориентирайте се към промени в следващите дни, защото така или иначе те ще станат и без ваше участие и ще ви извадят от играта. Уран се готви да навлезе в Телец и да застане в печупващ аспект към вашия знак, което ще продължи до 26 април 2026 г. Ако в тези години не промените нагласата си, ако не се нагодите към промените ще получавате удари под кръста.

Време е да яхнете гребена на вълната да станете лидер, да овладее желанието на хората за по-добър и подсигурен живот. Още на 3-и ще почувствате преградите. Конкуренцията ще се опита да ви подложи крак, дори и на този прекрасен празник. 4-и минава под флага на несподелената любов и чувства.

Венера и Луна ви гледат в опозиция от знака на Водолея. Може би трябва да превърнете едно приятелство в истинска любов, за да се предпазите взаимно. На 5-и властват тъмни сили. Меркурий тръгва ретроградно и стопира бизнеса.

На 6-и всеки сам трябва да избере пътя си и да влезе през портала на помените. 7-и ви събужда с чудесна идея, която е добре да подготвите и реализирате в бъдеще. На 8-и може да рестартирате стопирана дейност и производство.

Дева 

В събота ще свършите добра работа, ако не се разсейвате с проблемите на другите и не влизате в разправии. Наоколо настава голямо суетене.

Въздържайте се от активна дейност, за да не влезете в семейни и професионални войни. На 3-и пътя пред нас се изчиства и дано да бъде така и за бъдещето на страната ни. Тази вечер Луна и Венера светят прегърнати в нощното небе.

В този ден всичко може да се постигне независимо проблемите и преградите по пътя. 4-и е благоприятен за брокерски инициативи, за изпреварващи действия и за подписване на нови договори. Вечерта на 5-и Меркурий тръгва ретроградно и затваря шансовете за благоприятно развитие на новите договори. Върнете се назад, довършете започнатото и след 28-и отново задействайте новите инициативи. На 6-и ще срещате огромно противопоставяне.

Новолунието в Риби ще се отрази доста негативно и в здравословин план на родените около 1-10 септември. Луна, Слънце и Нептун ви гледат в точна опозиция. Откажете се от вредни навици, от вечното мърморене, че не ви върви в този живот. От 6-и планетата на техническия прогрес и на новата епоха Уран ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Стегнете се, внедрете замислите си в реалноста и ще спечелите. На 7-и обмисляйте, а на 8-и направете крачка напред.

Везни

За родените в третата декада се очертава тежка и конфликтна събота. Ограничете контактите и не позволявайте да ви въвличат в разправии. Лесно ще влезе в преразход на сили, средства и пари. Неделният ден разширява хоризонтите, обхваща ви празничната еуфория, всичко потръгва с лекота, пътувате, срещате приятели и близки, радвате се на живота.

За понеделник планирайте старт на нови инициатниви и подписване на нови договори. От 5-и планетата на бизнеса Меркурий ще тръгне ретроградно, а това не е добро време за старт на нови проекти. До 26-и март стремежът е повече към приключване и изпълнение на поетите до момента задължения. 6-и е най-добрият ден в годината за отказване от вредни навици и привички.

Кажете си, че спирате цигарите или друго, което ви вреди. От този ден планетата на нестандартните обрати и революционните промени Уран вече няма да ви гледа в опозиция и животът ви има шанс да тръгне в едно доста по-премерено и спокойно русло.

Ще изчезнат пречки и неприятни дразнители. Проблеми с имоти и наследства ще се разрешат в следващите месеци. Ще се уредите с нова база за бъдещо развитие. На 7-и ще се събудите с неочаквано вдъхновение и усет накъде да насочите усилията си в бъдеще. 8-и дава информация за новите ви конкуренти и връгове, както и за изискванията на мястото, на което искате да се внедрите.

Скорпион

2-ри е критичен ден. Очертават се разправии и объркване на програмата. Препоръчва се пост и въздържание. Прекъснете вредни връзки, потърсете учител или лекар за съвет в нужната ви област. На 3-и ще се грижите за удобстата на другите, ще криволичите между свои и чужди хора и желания, но до вечерта ще стигнете до любовта и до важна за вас цел.

В понеделник ще тичате по задачи и ще вършите неща в последния момент. Подпишете новите си договори, обяснете се в любов, ако не сте го направили вчера. До обед на 5-и довършете каквото не сте успели, но след това не планирайте старт на нови дейности. Денят се управлява от тъмните сили, хора с тъмни помисли опитват да се намесват в живота ни.

На 6-и залязва една епоха от живота ви и на 7-и изгрява друга. Новолунието в Риби е най-добрият момент за отказ от вредни навици и привички.

Дайте обещания пред себе си, които този път ще изпълните. От този ден планетата Уран, която отговаря за новата епоха навлиза в знака на опозиицята ви Телеца, където ще остане до 26 април 2026 г. Това ще са години на натиск да приемете новото, да внедрите свои рационализации или нечии патенти и изобретения, които да работят за вас. Предстои и раздяла с миналото като усещане и виждане за света. На 7-и ще се събудите с вярно чувство кое е полезно или вредно за вас. На 8-и ще напипате новата си ниша.

Стрелец

В събота почивайте повече и се въдържайте от активна дейност, ако не искате да загубите прекалено много енергия и пари. Каквото отложите за следващите два дни ще тръгне по правилата и ще донесе ползи. Неделният ден е ведър и успешен. Празникът завладява сърцата и възвисява духа. Вечерта е любовна и помирителна.

На 4-и уплътнете максимално не само работното, но и следработното си време. Може да свършите много работа, да подадете документи, да стартирате нова дейност, да се влючите в нова професионална дейност, да кандидатствате по спонсорски програми и да заявите участие в престижни проекти. От 5-и вечерта Меркурий тръгва ретроградно и затваря някои врати в търговската инициатива. До 28-и се приключва, а не се започва нова работа или бизнес.

Родените във втората декада ще изживеят тежко и неприятно новолуние на 6-и. Това е момент, в който се препоръчва да се разделим с вредни навици и привички. Разделяте се и с нещо полезно, но изживяло времето си. Засилвате се да прескочите на нова навивка на личностно и професионално развитие и дано в следващите дни направите успешно този преход.

Поне нещо в живота ви ще си отиде след 6-и, но ще се освободи място за новото, което напира с пълна сила. На 7-и нищо важно не предприемайте. Съдбата ви дава знаци, за доброто и лошото за вас. На 8-и подновете спрени дейности.

Козирог

Проведете важните си срещи на четири очи. Където се съберат много хора може да се очакват конфликти. В момента може да спечелите от консултантска дейност и от изпълнението на поръчки. Всичко предприето в неделя ще тръгне като по вода и ще донесе ползи. Празникът събира на масата тези, които отдавна не са се виждали. Подновяват се делови и семейни връзки.

В понеделник капарирайте имот и сключете нови договори. Осигурете си нова база за развитие. 5-и е повластен на тъмни и задкулисни сили. Ограничете кантактите, спазвайте диета и на 6-и си дайте дума да се откажетге от вреден навик. Новолунието изпива силите ви, изисква почивка, отказ да се действа активно и на всяка цена.

Нищо важно да не се предприема. Разчистете натрупаната шлака в тялото и в живота си, разделете се с миналото не само като връзки и отговорности, но и като работа която вече не носи перспектива. От този ден Уран ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Ще започнете да печелите от свои рационализации и нововъведения. Ще намерите престижна пазарна ниша. 7-и води до приключване и на съвместен бизнес, но очертава печеливши за вас насоки.

Давате си сметка за полезните и вредни за вас неща, хора и положения от живота ви. На 8-и пасивността е нежелателна, но преди да започнете каквото и да било, изградете защитата си.

Водолей 

В събота продведете консултации и давайте такива. Ден за среща с учителите. Помагаме си взаимно. На 3-4-и Луната е във вашия знак. Пътувайте, организирайте приятелски и делови срещи. Не се ограничавайте, старайте се да се измъквате от неудобните положения и застоя в живота си. Ще направите пробив във връзките, може да се запознаете с важни за бъдещето ви хора.

Някой ще намери и новата си база за професионално и семейно развитие. 4-и е много благоприятен ден за брокерски инициативи. Разгледайте и капарирайте имоти. На 5-и тъмните сили вършат тъмните си дела, провалят отношения и ни отказват от нещо добро и перспективо в животга ни. Не вземайте важни решения.

На 6-и предстои новолуние в знака на Рибите, което ни дава шанс да се пречистим. Спазвайте диета, ограничете максиално всичко вредно в живота си. Това е точното време да се откажете от вредните си навици. Вашата управляваща планета Уран навлиза в Телец, налага да се заземите, да претворите в реалноста мечтите си.

Не може само да мечтаеш и планирш. Уран в Телец изисква да внедриш на практика идеите си, да патентоваш изобретенията си, да започнеш да печелиш от идеите и рационализациите си. Край с витаенето в облаците. На 7-и ще се събудите с чудесна идея. Лесно ще разграничите полезното от вредното за вас. На 8-и е време за избор.

Риби

В настоящия период енергията ви отива към изчерпване. Изчерпват се и силите на отминаващата епоха на Рибите. Уран –планетата на Водолея, навлиза в Телец на 6-и, точно на новолунието във вашия знак, а това положение отнема още някои функции на рибешката епоха.

Време е да се приключва с тайните проекти, с криенето на изобетения и открития. Време е да се внедряват новите ерергоизточници и да престанем да източваме петрола-кръвоносната система на земята. 2-и е ден с объркана програма, с изблици на конфликтност и излишно суетене. Не си позволявайте забележки и скандали. Нужна е трезва оценка на реалностите и консултации със специалисти в нужната област. 3-и премахва прегради, събужда патриотични сили, дава възможност да постигнем високи цели и стремежи. На 4-и побързайте да сключите новите си договори. На 5-и тъмнината на новолунието ни обгръща.

Меркурий тръгва ретроградно и стопира бизнеса. В този ден и пророчествата се лъжливи, мислите се изкривяват през призмата на нечие въздействие и влияние. Кажете си, че от 6-и ще се откажете от вредните си навици и от всичко пречещо в живота ви. На 7-и ще се събудете с точно усещане какво е полезно за вас и кое вреди и трябва да се остави в миналото. На 8-и възобновете производства, ако са оборудвани в тон с новите изисквания на времето.


image0 (9K)