Син на бизнесмен от Стара Загора тормози хората в курорт

Синът на бизнесмен от Стара Загора и други момчета са нарушили обществения ред в курорта „Свети Константин“, съобщи focus-news.net. Гости и жители на курортното селище край Пещера се оплакват, че нощем не могат да спят от тях.

„Всяка вечер, след 22.30 часа тийнейджъри с АТВ-та преминават с висока скорост през летовището. По наша информация моторните превозни средства не са регистрирани, не се следят от полицията, която няма представител в курорта. Освен, че вдигат шум, те чупят поставените знаци и правят други бели“. Това заяви пред Радио „Фокус“ Димитър Насков, който живее и работи в курорта.

След като е подаден сигнал в полицията, в курорта е изпратен полицейски патрул от Районното в Пещера. Служителите на реда са разпитали хора, които се оплакват от тормоза на момчетата. Извършен е и оглед. След това полицаите са връчили писмен протокол за предупреждение на бизнесмена от Стара Загора Динко Червенков. Той е баща на един от тийнейджърите, за които се твърди, че нарушават обществения ред в „Свети Константин“, съобщи focus-news.net.

Източник: focus-news.net, Радио „Фокус“


image0 (9K)