Скандали тресат новата коалиция на реформаторите! Във Фейсбук скочиха на Светльо Витков, той се оправдава за решението

Председателят на партия „Глас народен“ Светльо Витков от група „Хиподил“ използва социалната мрежа Фейсбук, за да се оправдае за подписването на коалиционно споразумение с Реформаторския блок.

След официалната договорка между формациите в интернет се появи статия от 2013 година, написана от Витков, в която той разкрива мотивите си защо неговата партия не би участвала в Реформаторския блок.

Ето какво написа по този повод лидерът на „Глас народен“:

„В момента се разпространява моя статия от 2013 г. „Защо не бих влязъл в Реформаторския блок….“ Целта на статията е да покаже, че не си спазвам обещанията, след като в момента Глас Народен е в коалиция с РБ. Само че има едно нещо, което „стратезите“ са пропуснали и то е, че наименованието на настоящата коалиция е: „РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК И ГЛАС НАРОДЕН“!!!

Второ: Някои субекти… have left the building…“

Оправданието му обаче не прозвуча убедително за част от неговите симпатизанти.

„Това оправдание е като засъхналия сопол – налага се да го извадиш, ама няма смисъл от него…“, коментира потребител във Фейсбук.

“ Това, Светльо, ти беше най-тъпата постъпка, честно! Мен като избирател ме загуби, а името и подписът ми са в списъка за създаване на“ Глас народен“. Съжалявам, че съм те подкрепял до сега на всички избори, на които съм гласувал и вие сте участвали“, добавя друг от симпатизантите на партията.

„Светльо, мене лично ме е СРАМ, че човек, който смятах за различен от шайката политически помияри в момента, се коалира с най-големите такива!!! Тук думите са излишни, просто гледай какво се пише от хората под този ти пост, както и в страницата на Глас народен… е огледай се/заслушай се в точно в народния глас!!!“, недоволства още един от приятелите на Витков в социалните мрежи.

7611d9b45b99e4b64337f2322630730a

2709c94251f02416c1c6be3203afa554

c91cdfc6958460267f0b336d0e8dd261

 

 


image0 (9K)